Francja, Perpignan
...n°1 w sprzedaży w działach wędlin w sklepach, które zaopatrujemy, nasze produkty to katalońskie specjały wytwarzane w dolinie Garrotxa w Hiszpanii. Fuety aromatyzowane lub naturalne, kiełbasy aromatyzowane lub naturalne, chorizo łagodne lub ostre, orzechy szynkowe, 1/4, 1/2 lub całe szynki serrano bez kości, szeroka gama wędlin pakowanych próżniowo, boczek, lomo itd... Nasza oferta od 10 lat zachwyca tysiące turystów, którzy przyjeżdżają na wakacje do naszego regionu.
Francja, Bersaillin
... tataru, Maszyny próżniowe, Mieszalniki dla rzeźników i wędliniarzy, Wyrabiające maszyny z ramieniem, Mieszalniki, Wypychacze, Piły do kości dla rzeźników i wędliniarzy, Krojenie serów, Krojenie szynki, Krojenie mięsa i kotletów.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Francja, Villefranche De Rouergue
Od momentu swojego powstania w 1962 roku, firma SACOR specjalizuje się w suchych wędlinach z południowo-zachodniej Francji. SACOR oferuje produkty spożywcze oparte na tradycyjnych i regionalnych przepisach. W ofercie znajdują się więc kiełbasa suszona, suchy salami, talerze wędlin, chorizo, szynka suszona, coppa, pancetta, salami, wędzony boczek itd. Firma zobowiązuje się do przejrzystości i dosk...
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoc...
Francja, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia to przede wszystkim historia pasji, pasjonatów. Pasjonatów dobrze wykonanej pracy, pasjonatów relacji międzyludzkich, pasjonatów, jakimi byli Gilbert i jego żona Jeanine, gdy w 1961 roku postanowili otworzyć swój sklep w sercu pięknej wioski Castelnau d’Estretefonds. Piękne przedsiębiorstwo, w którym Pani wkłada całą swoją energię, aby podkreślić talenty rzeźnicze Pana. Wychowa...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spó...
Francja, Captieux
Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Francja, Le Rouget
Firma MAS, z siedzibą w Rouget w Cantal, specjalizuje się w wędlinach, solankach i tradycyjnych konserwach z Centralnego Masywu. Firma oferuje produkty o prostych i autentycznych recepturach. Na przykład, oferuje suszoną szynkę dojrzewającą do 24 miesięcy w ich suszarni w Rouget oraz ręcznie wyrabiany pasztet z czystego wieprzowiny. Dom MAS jest znany z jakości i autentyczności swoich produktów.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farç...
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Francja, Le Mas D'agenais
Usytuowana w Lot i Garonne w sercu gastronomicznego Południowego Zachodu, pomiędzy Périgord a Krajem Basków, nasza rodzinna firma stara się zachować wiekową tradycję kulinarną. Założona w 1956 roku w Mas d'Agenais, koncentrujemy się na utrzymaniu tradycyjnej jakości z poszanowaniem nowoczesnych norm. Dziś specjalizujemy się w nowych, oryginalnych i nietypowych terrinach: terrina z wiosennymi pokrz...
W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla C...
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w s...
Jesteśmy producentem szynki Serrano A.O.C z Teruel (Calamocha) oraz producentem szynki Ibérico de Bellota z los Pédroches (Córdoba). Dystrybuujemy na terenie całej Francji, Belgii, Szwajcarii oraz Korsyki, z dostawą z magazynu Bodéga w Veyrac (87520) !!!! Można u nas znaleźć szynkę Serrano z kością oraz bez kości, pakowaną próżniowo. Oferujemy również lomo Ibérico, kiełbasę, chorizo oraz sobrasadę z Majorki.
Francja, Villeneuve Tolosane
... siatki do szynki, Arkusze alu do szynki, Sznurek spożywczy, Siatka bawełnowa i poliestrowa tubularna, Siatka elastyczna bawełniana lub poliestrowa, Siatka elastyczna ogrodnicza, Siatka elastyczna na rurze, Siatka plastikowa tubularna ekstrudowana, Siatka polietylenowa tubularna dziana, Siatka do gotowania skórek, Siatka dziana do pakowania choinek, Siatki spożywcze, Folia paletowa, Folia stretch spożywcza i rozwijacz, Folia do paletyzacji, Rękaw do szynki i skarpetki do szynki, Rynna do choinek i roślin, Pokrowce, itd.
Francja, LA ROCHETTE
Henri Raffin to 100% rodzinna firma od 1937 roku, z siedzibą w sercu francuskich Alp. Produkujemy tradycyjne wędliny suszone: kiełbasy, suszone szynki, tradycyjne kiełbasy i pasztety. Oferujemy szeroką gamę kiełbas savojskich oraz gamę suszonych kiełbas produkowanych w tradycyjny sposób, które były wielokrotnie nagradzane na Konkursie Generalnym Rolniczym. Nasze szynki savojskie są produkowane...
Francja, Cesson-Sévigné Cedex
...Delmotte, Entremont, Fleury Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques itd. Realizacje: Rzeźnie, Warsztaty pakowania krewetek, pakowanie mini Baby Bel, wylęgarnie jaj, mleczarnie, młyny, magazyny, platformy logistyczne, systemy składowania mleka, jednostki montażu dodatków do żywności, zakłady pakowania oliwek, produkcji szynki gotowanej, produktów dla dzieci, surimi, produkcji werand, składowania płatków kukurydzianych, produkcji mrożonych ryb panierowanych, produkcji sałatek itp.
Francja, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER w Lorp sentaraille czerpie bogactwo ze swojego rzemiosła i od wielu lat z wymagającą starannością opracowuje produkty wędliniarskie wysokiej jakości, w najczystszej tradycji "Terroir". Firma rozwija się w zakresie produktów premium, takich jak: Szynki Suszone, Kiełbasy, Świeża Wędlina itd....
Francja, Lacaune
Założona w 1956 roku, firma OBERTI specjalizuje się w wędlinach i produktach mięsnych. Dysponując 60-letnim doświadczeniem, OBERTI łączy rzemiosło, tradycyjne przepisy i nowoczesny sprzęt. Mięsa używane do produkcji wędlin i produktów mięsnych pochodzą z regionalnych źródeł wysokiej jakości. Firma produkuje i oferuje kiełbasę, coppa, bekon, solone i suszone szynki itp.
Francja, Ste Eulalie
... nas szynka iberyjska pata negra bellota to pasja, a Ty możesz pytać nas o wszystko, co chcesz! Nasze zalety są liczne i chcemy: - Nasze unikalne produkty pochodzą od małych producentów - Mamy największą ofertę szynki iberyjskiej we Francji - Dostawa jest darmowa przy zakupach powyżej 80€.
Francja, Ramillies
Dostawcy przypraw: przyprawy do kurczaka, przyprawy meksykańskie, przyprawy do merguez, przyprawy do mięsa na kiełbasy z lub bez barwnika, przyprawy do kiełbasek barbecue, przyprawy do pasztetów, przyprawy do kiełbas suchych, przyprawy do kiełbas czosnkowych, dodatki do szynki. Dostawcy opakowań aluminiowych dla cateringu, opakowań plastikowych, sztućców, detergentów spożywczych. Bakterycydy spożywcze.
Francja, Amancy
...sprzedaży online, o autentycznie sprawiedliwych relacjach jakości/ceny… Nie ma tajemnic, tylko zdrowy rozsądek smakowy, krok po kroku. Na początku najlepsze surowce, mięsa wyłącznie francuskie. Wybór najbardziej smakowitych kawałków wieprzowiny, mało tłustych, łopatki, szynki, boczek… Nie powodując przy tym wody, która obciąża wagi! Przyprawy „domowe”, te, które pachną przyprawami i aromatami...
Francja, Vienne
...KX KONCEPCJA: ZABEZPIECZENIE / Pasów do ciężarówek / Pasy 9M6T / Pasy do pojazdów ciężarowych / Pasy z odwróconym mechanizmem zapadkowym / Pasy płaskie / Pasy 7T5 / BARIERKI ZABEZPIECZAJĄCE DLA CIĘŻARÓWEK - Podwójna belka podłogowa / SZYNKI CIĘŻARÓWEK - Szyna zabezpieczająca / Belka podwójna podłogowa / Belka do ciężarówek / Belka na ubrania / Belki do zawieszania ubrań ANTYWŁAMANIOWE DO...
Francja, MAURON
...Certyfikat ISO 9001-2000. Lider rynku w zakresie linii do gotowania/chłodzenia szynki gotowanej. Armor Inox to ponad 100 systemów Thermix na całym świecie. Nieustannie identyfikujemy nowe trendy przemysłowe, szybko reagujemy na nie poprzez innowacje i automatyzację, dostosowując się do zmieniających się rynków na świecie.
Francja, Parlan
La Maison Laborie, założona w 1932 roku, specjalizuje się w wędlinach z Owernii. Produkty Laborie są wytwarzane ręcznie, są autentyczne i smaczne. Mięsa pochodzą z Francji, a wiele produktów Laborie ma medale. La Maison oferuje szeroką gamę tradycyjnych wędlin, w tym: suszone szynki z Owernii, suszone kiełbasy, suszone parówki, boczki, słoiki, konserwy, zestawy prezentowe itp.
Francja, Les Aldudes
Firma PIERRE OTEIZA produkuje regionalne produkty spożywcze. Oferujemy szynki, boczki, piersi, kiełbasy, chorizo, garbures, kremy, foie gras, rillettes, pasztety, konfitury, cassoulet, sery i wino. Dystrybuujemy nasze produkty we Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, Prades
... komercyjny; komory suszenia dla serów, szynki i kiełbas; komory chłodnicze do montażu; przechowywanie i regały zgodne z normami higieny; panele izolacyjne przemysłowe; budowy laboratoriów (serowarnie, kuchnie itp.); kuchnie przemysłowe (piece, okapy, sprzęt ze stali nierdzewnej); klimatyzacja do użytku prywatnego i samochodowego; sprzęt dla barów, dla restauracji (ekspresy do kawy, maszyny do lodu itp.), dla sklepów (witryny chłodnicze, wagi, narzędzia do krojenia itp.), dla piekarni i dla pralni (pralki, suszarki, kalandry itp.)...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play