Francja, Josselin
...Mixeo to gama rozwiązań clean-label opartych na włóknach roślinnych i/lub mące lnianej. Dzięki deklaracjom bez Exxx, rozwiązania z gamy Mixeo odpowiadają oczekiwaniom związanym z clean-labelling i naturalnością. Produkty z gamy Mixeo zapewniają gładkie i kremowe tekstury oraz mogą być stosowane w szerokim zakresie zastosowań. Są na przykład dobrą alternatywą dla niektórych gum/hydrokolloidów...
Francja, Ploërmel Cedex
...Odpowiednik 66 żółtek jaj na kg. Pasteryzowany żółtko jaja jest używane do przygotowywania kremów, lodów, quiche, ciast... Produkt pochodzący z jaj zniesionych we Francji. Butelka 1 kg lub 5 kg.
Francja, Gometz La Ville
...Oferujemy matki, które nie są już wykorzystywane w naszych własnych koloniach z dwóch konkretnych powodów: - Dojrzałość powyżej 1 roku: Nasze matki, mimo że stały się dojrzałe, mają jeszcze wiele do zaoferowania w zakresie składania jaj. Ich doświadczenie i zdolność do utrzymania prosperującej kolonii czynią je doskonałymi kandydatkami do wzmocnienia Twojego pasieki. - Brak znanego pochodzenia...
... pacyficznego - hake), co sprawia, że jego zastosowanie przemysłowe jest proste i spójne. Jest szczególnie idealny do produkcji takich wyrobów jak surimi w kawałkach, japońskie Kamaboko, pierścienie kalmarów oraz imitacje małych węgorzy, produkty formowane z procesem zestalania lub jako dodatek poprawiający elastyczność masy… Umożliwia również produkcję wyrobów bez białka jaj, co oznacza brak alergenów, w...
Francja, Roissy En France
Ovanis to niezależna agencja handlowa specjalizująca się w dystrybucji jaj i produktów jajecznych, doradztwie w zakresie zarządzania oraz sprzętu dla producentów i profesjonalistów z branży gastronomicznej.
Francja, Ploufragan
Ovoconcept jest specjalistą w dziedzinie inżynierii i procesów drobiarskich. Z siedzibą w Bretanii, w sercu pierwszego regionu drobiarskiego w Europie, nasza firma wspiera profesjonalistów (hodowców, rzemieślników, przemysłowców) w wartościowaniu jaj i produktów jajecznych. Od koncepcji po realizację, każdy projekt jest przedmiotem szczegółowej analizy i indywidualnego nadzoru, aby zapewnić...
... kształtach (muszelki, fusilli, tagliatelle, kluski...). Nasze produkty są pakowane w różne ilości (250g, 500g, 5 kg) i możemy dostosować opakowania do Twoich potrzeb. Szczególną uwagę zwracamy na bezpieczeństwo żywności, przeprowadzając coroczne analizy, aby zapewnić jakość naszych produktów. Nasza mąka jest wolna od pozostałości pestycydów i metali ciężkich. Nasi dostawcy są wybierani w harmonii z etyką i wykonalnością techniczną. Nasze referencje: Leclerc, Auchan, Carrefour, Intermarché oraz instytucje takie jak licea, szkoły średnie, delikatesy, restauracje gastronomiczne.
Francja, Les Eyzies De Tayac
... profesjonalnych i detalistów we Francji, a także w Dubaju, Maroku, Szwajcarii oraz u importerów i dystrybutorów. Nasi klienci wykazują wysoki poziom satysfakcji, a my poszukujemy kolejnych dystrybutorów i punktów sprzedaży w Europie i poza nią. Od 1997 roku opracowujemy i produkujemy wszystkie nasze produkty w naszym warsztacie w pobliżu naszych hodowli. Nasz zespół składa się z pasjonatów...
Francja, Ploufragan
...organizacji technicznych, wylęgarni, firm przetwórczych i wędliniarskich, centrów pakowania jaj), które współpracują w celu osiągnięcia tego celu jakości. Nadzorują również 24 specyfikacje Fermierów d'Argoat z oznaczeniem label rouge. Ponadto są dumni z promowania atutów Bretanii w sektorze drobiu, dzięki ich Chronionej Oznaczeniu Geograficznej (IGP) "Volailles de Bretagne". Od 2006 roku Fermierzy d'Argoat są oficjalnie uznawani przez INAO jako organizacja obrony i zarządzania (ODG) za ich wysiłki w tworzeniu i zarządzaniu sektorami pod oficjalnymi znakami jakości (label rouge i IGP).
Francja, Flagey
... pasteryzacji, a następnie mrożenia, a jej produkty są wolne od konserwantów. Agrodoubs jest certyfikowany na poziomie IFS wyższym i rozwija przepisy w wersji bio. Nadzienia borówkowe lub karmelowe dla cukierników, masy do tart cytrynowych lub czekoladowych, kremy brûlée lub ciasta to niektóre z specjalności fabryki zbudowanej w wiosce Flagey. AGRODOUBS postawił na pasteryzowane, mrożone produkty...
Francja, Poitiers Cedex 9
... pakowania, mrożenie), dania gotowe (produkty świeże, mrożone, konserwy, produkty cateringowe, wędliny cukiernicze), piekarnictwo i cukiernictwo (zakłady przemysłowe produkujące chleby, wyroby drożdżowe i ciasta w wersji świeżej i mrożonej), jaja (centra pakowania jaj, jednostki produkcji produktów jajecznych), logistyka (platformy logistyczne, magazyny chłodnicze), silosy i pasze dla zwierząt (zaopatrzenie, zbiór, przechowywanie, suszenie, pasze dla bydła), architektura przemysłowa (sklepy, biura, budynki przemysłowe) ...
Francja, Annezin
Francja, Chauche
Specjalista w zakresie lecytyn i frakcyjnych fosfolipidów. Novastell oferuje szeroką gamę produktów przeznaczonych do suplementów diety. Fosfatydyloseryna, fosfatydylocholina, kwas fosfatydowy. Firma opracowała linię Omega 3 (głównie DHA) w postaci fosfolipidów pochodzących z żółtek jaj kurzych oraz inny produkt pochodzący z jaj ryb (fosfolipidy kawiorowe). Surowce, produkty półfabrykaty...
Francja, Sanvignes Les Mines
Francja, Dieuze

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play