Biospringer produkuje naturalne składniki na bazie drożdży dlaprzemysłuspożywczego. Biospringer oferuje ekstrakty drożdżowe, drożdże nieaktywne, drożdże autolizowane, łuski drożdżowe, aby poprawić profil aromatyczny żywności za pomocą naturalnych baz aromatycznych, nut umami i kokumi, a także rozwiązania do redukcji soli i tłuszczu.
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dlaprzemysłuspożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.