Francja, Castelnaudary
Dzięki lokalnemu zakotwiczeniu w południowej Francji, Grupa Rivière od 3 pokoleń tworzy i opracowuje smaczne i innowacyjne dania gotowe, oparte na tradycyjnych przepisach francuskich. Opracowane z naturalnych składników, jej przepisy są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Poprzez swoje marki, Grupa Rivière pokazuje swoje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażo...
Francja, Avignon
...Soczewica biologiczna uprawiana pod nazwą łacińską Lens Culinaris należy do rodziny Roślin strączkowych. Po przyjęciu do zakładu, nasiona soczewicy są sortowane, myte, nawilżane, wstępnie gotowane, a następnie mrożone IQF. Soczewica pochodząca z rolnictwa ekologicznego: 100% Całkowita energia: 124 Kcal 521 kJ Błonnik pokarmowy: 8,5 g Białko: 10,1 g Sól: Śladowe ilości...
Francja, Castelnaudary
...Soczewica z Lauragais 85%, cebula 4%, marchew 4%, pomidory 3%, tłuszcz kaczy 2%, sól 1%, pieprz 1%. RADY SZEFOWEJ KUCHNI: Przygotowałem dla Ciebie te wspaniałe soczewice z Lauragais. Doskonale będą pasować do Twoich grillowanych kiełbasek.
Francja, Vregny
W HILAIRE AGRI-SERVICES nasza historia jest zakorzeniona w sercu rodzinnego gospodarstwa rolnego, które było przekazywane z pokolenia na pokolenie przez trzy pokolenia. Jako rolnicy i producenci, z pasją oferujemy Państwu produkty wysokiej jakości bezpośrednio z naszych ziem, a także z ziem naszych cennych partnerów, którzy znajdują się w promieniu 100 kilometrów od naszego gospodarstwa. Nasze zaa...
Francja, Cournon D'auvergne
...Składniki: soczewica zielona*(54%), woda, olej słonecznikowy*, marchewka*, cebula*, sok z cytryny*, czosnek*, sól gruboziarnista, curry*, przyprawy*. * Składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego Odpowiednie dla wegan Zalecenia dotyczące użycia Idealne do smarowania na kromkach chleba z pieczywa pełnoziarnistego lub do maczania w paluszkach. Możesz również wzbogacić swoje kanapki o inne...
Francja, Saint Mard De Réno
...Lentillon jest cieńszy niż soczewica, łatwiejszy do strawienia i lepiej trzyma się podczas gotowania. Bogaty w białko (średnio 24%), błonnik, źródło przeciwutleniaczy, kwasu foliowego, żelaza, cynku… Uprawiamy go w połączeniu z pszenicą i bobem w rolnictwie ekologicznym.
Francja, Rueil-Malmaison
...Umożliwia przechowywanie po czyszczeniu (opcjonalnie po kalibracji) różnorodnych produktów granulowanych. (groch, fasola flageolet, bób, fasola biała/czerwona, ciecierzyca, soczewica itp.) oraz produktów trudnych do obsługi, takich jak kukurydza słodka. Delikatne i ułatwione usuwanie produktów za pomocą górnych i dolnych zasobników. Optymalne i kontrolowane wydobycie na wyjściu zasobnika za pomocą elektromagnetycznego dystrybutora wibracyjnego.
Francja, Chateauvieux
...Zielona soczewica należy do dawnych kultur śródziemnomorskich. Stanowi ona warzywo strączkowe o wyjątkowych walorach smakowych. Zawiera więcej żelaza niż szpinak, a niektórzy dietetycy twierdzą, że spożycie zielonej soczewicy przyczynia się do obniżenia poziomu cholesterolu.
Francja, Olivet
... pełnowartościowy posiłek wegetariański, bogaty w białko i ubogi w tłuszcz. Porady dotyczące degustacji Opłukać i gotować 1 objętość soczewicy czerwonej w 2 do 3 objętości wody (lub bulionu), z cebulą, przyprawami… przez 15 minut. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła. Składniki Soczewica czerwona pochodząca z Rolnictwa Ekologicznego...
Francja, Malataverne
...Proponujemy podać Grignan les Adhémar Rouge z: Hachis Parmentier z wołowiny. Pasztetem z kaczki z zielonym pieprzem. Marynowanym pieczeniem sarny. Wędzonymi kiełbaskami z soczewicą. Tatar z wołowiny. Pasztetem z kaczki z zielonym pieprzem. Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge to wino produkowane we Francji w regionie Doliny Rodanu. Zaleca się podawanie go w temperaturze od 14 do 15°C.
Francja, Marseille Cedex 14
... suszone prażone: migdały, orzeszki ziemne, bób, kukurydza, mieszanki, orzechy laskowe, nerkowce, pistacje, pestki dyni, pestki słonecznika, ciecierzyca. - Owoce suszone: owoce mięsiste, owoce egzotyczne, figi, morele, śliwki, daktyle, winogrona. - Warzywa suche: ziarna pszenicy, fasola, soczewica, bób, kukurydza, jęczmień, groch, ryż. - Konserwy: dania gotowe, warzywa w puszkach, warianty, puree, pomidory. - Oliwki i przyprawy: oliwki w beczkach, oliwki w puszkach, oleje, przyprawy, sosy, przyprawy.
Francja, Mietesheim
...Olej z orzechów włoskich doskonale komponuje się z cykorią, jabłkami, figami, awokado, marchewką, gruszkami, soczewicą, krewetkami, sałatą frize, drobiem, mięsem białym, flądra, mniszkiem lekarskim oraz ostrygami. Składniki: Orzechy – 100% olej z orzechów włoskich.
Firma LE CHAMP DES MILLE PATES, założona przez pana ZUNINO Samuela, powstała z rodzinnego rzemiosła. Spółka jest obecna na rynku ekologicznych makaronów od 2019 roku. Działa w obszarze przemysłu spożywczego, projektując makaron półpełnoziarnisty oraz słomki makaronowe. Przy zakładaniu firmy zobowiązaliśmy się do rozwoju produktów pochodzących z rolnictwa ekologicznego, wykorzystując wyłącznie sur...
Francja, Saint Ignat
...Stabilizowane mąki z roślin strączkowych Nasza gama roślin strączkowych (ciecierzyca, czerwona fasola, zielona soczewica i bób) ma wiele zalet: zwiększona stabilność, redukcja goryczy, regularność z partii na partię, odpowiednia granulacja w zależności od zastosowania. Składniki prażone Nasiona i dodatki Mąki specjalne Mąki pełnoziarniste i błonnik...
Francja, Carquefou
...Nasza gama półsolonych produktów obejmuje wielkie klasyki wędlin, takie jak golonka, boczek, łopatka,... oraz wędzenie w tradycyjny sposób. Składa się również z zestawów do przygotowania zimowych potraw, takich jak zestawy do kapusty kiszonej, małe wędliny z soczewicą, potrawka, łopatka po diabelsku itp. Nie zapominamy o serdecznych chwilach z polędwicą wędzoną w tradycyjny sposób.
Francja, Chatellerault
... ¤ Żywność: Mleko w proszku, mleko w butelkach, cukier, olej roślinny, jajka, mąka, ryż, makaron, spaghetti, suszone owoce, cebula, ziemniaki. ¤ Konserwy: Pomidory, kukurydza, biała fasola, czerwona fasola, groszek, tuńczyk, soczewica itd. ¤ Środki czyszczące i produkty ekologiczne: Płyn do mycia naczyń, proszek do prania itd. ¤ Produkty higieniczne i ekologiczne: Żel pod prysznic, żel...
Francja, Luneray
LUNOR to wiodąca marka w zakresie warzyw gotowanych na parze w próżni, zarówno na rynkach detalicznych, jak i profesjonalnych. Powstała w systemie kooperacyjnym, firma posiada 2 zakłady we Francji i rocznie przyjmuje około 140 000 ton warzyw (ziemniaki, buraki, kukurydza, soczewica ...). Nasza gama produktów sterylizowanych może być przechowywana w temperaturze pokojowej z okresem przydatności do spożycia wynoszącym kilka miesięcy. Ponadto nasza gama produktów pasteryzowanych obejmuje szeroki wybór innych warzyw (przechowywanie w chłodni).
Francja, Rennes
VisiOOptiK to francuska firma z siedzibą w Rennes, której główną działalnością jest dystrybucja soczewek kontaktowych oraz środków do ich pielęgnacji. Dzięki stronie www.visiooptik.fr znajdziesz największe marki soczewek kontaktowych (Air Optix Aqua, Biofinity, Dailies, Acuvue, PureVision...) w bardzo atrakcyjnych cenach. VisiOOptiK oferuje jeden z najszerszych katalogów w sieci i posiada w magazy...
Francja, Saint-Benoît-Sur-Loire
Firma ROCAL specjalizuje się i jest uznawana w dziedzinie przetwarzania i pakowania buraków czerwonych oraz gotowanych na parze ziemniaków, a także przygotowanych próżniowo roślin strączkowych (flageolets, soczewica, marchewki i inne).
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play