Francja, Maubeuge
... wzbogacić Twoje mięsa! Nasza marynata Oued-Amlil składa się z czosnku i bardzo wysokiej jakości ziół aromatycznych. Doda gastronomicznego akcentu godnego wielkich szefów kuchni do mięsa typu jagnięcina, cielęcina lub wołowina. Szczególnie wyrafinowana, przypomina przepisy takie jak Maître d’hôtel czy sosy do ślimaków. Łatwa w użyciu i gotowa do użycia, ta marynata Oued-Amlil wyróżnia się zielonym kolorem i smakiem przypominającym masło-pesto. Restauracje, przekąski, fast-foody i rzeźnie, które korzystają z tej...
Francja, Mietesheim
...Ten smarowidło na bazie zielonych i czarnych oliwek jest wielką klasyką kuchni południowej. Używa się go w daniach makaronowych, jako baza do bruschetty lub vinaigrette, po prostu na kawałku chleba lub do przyprawienia zup i warzyw. Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego są przetwarzane na zimno, aby zapewnić autentyczny smak. 100% wegańskie, to pesto z oliwek nie zawiera sera ani innych...
Francja, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Zawartość: 190 g...
Francja, Marseille
...Hurtownik włoskich produktów spożywczych. Włoskie produkty AOP. Bezpośredni import z Włoch. Specjalista w dystrybucji włoskich serów: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP lub Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta lub mozzarella di bufala… Hurtownik włoskich wędlin: włoskie wędliny typowe: Szynka San Daniele AOP, coppa, speck. Import włoskich sosów: Pesto Genovese AOP...
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
Francja, Ostwald
... idealnym stosunkiem 1/3 tych „dobrych” kwasów tłuszczowych, które są niezbędne, a których nasz organizm nie może sam wytworzyć. Zalecenia dotyczące użycia: nie podgrzewać! Używać na surowo w potrawach zimnych i ciepłych (sosy vinaigrette, pesto, sałatki, ryby, kanapki, świeże sery, surowe warzywa, ryż, makaron, maki ...) Może być również stosowany jako kosmetyk organiczny. Przechowywanie: w...
Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Francja, Nimes
... rzemieślników (sosy pomidorowe z Toskanii, organiczny ocet balsamiczny z Modeny, ręcznie robione makarony z starych zbóż lub bezglutenowe, pesto i inne przygotowane sosy). Oferujemy również kursy szkoleniowe dotyczące degustacji i łączenia oliwy z oliwek z różnymi kuchniami, a także wycieczki przyrodnicze po gajach oliwnych we Włoszech. Nasza strona internetowa nie jest obecnie wyczerpująca w zakresie naszych ofert.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play