... krajowe i importowane, konserwy warzywne i rybne, sosy, wędliny, śmietany, masła, desery mleczne, makarony, produkty jajeczne, grissini, pasztety, mąki, oregano i wiele innych produktów wysokiej jakości. Aby zapewnić najlepszą obsługę, zajmuje się bezpośrednio logistyką, dostarczając produkty własnymi środkami, co pozwala na ciągłe zapewnienie ciągłości łańcucha chłodniczego.
... fabryce o powierzchni 7000 m2, dywizja SANABRIA GASTRONOMIA produkuje sery topione, produktymlecznei analogiczne, projektując produkty na miarę dla sektora HORECA, gastronomii ogólnie, cateringu i usług gastronomicznych. W swoich laboratoriach śledzą najnowsze trendy w kierunku produktów bezlaktozowych, dbających o środowisko, troszczących się o dobrostan zwierząt oraz zdrowie ludzi, poszukując innowacyjnych rozwiązań, takich jak sery wegańskie i inne produkty 'free-from'.