Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s. Waga: 0,280 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: 0,280 kg...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...SKŁADNIKI: mięso wieprzowe i boczek, sól, przyprawy, dekstroza, skrobia, cukier, przeciwutleniacze (E331, E301) i konserwant E250. Naturalna osłonka wieprzowa. Może zawierać śladowe ilości białka mleka i soi.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, boczek wędzony, Lacón Braseado (produkt gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza.
Hiszpania, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Iberyjski Bellota Cular Chorizo od DOMPAL jest wytwarzany z mielonego mięsa i tłuszczu wieprzowego, przyprawiony papryką i czosnkiem, wszystko to jest nadziewane w naturalną osłonkę. Przybliżona waga 1,3 kg...
Hiszpania, Murcia
Jesteśmy firmą rodzinną, która rozpoczęła swoją działalność w XX wieku. Dziedziczymy najbardziej tradycyjne i rzemieślnicze wartości zarówno gastronomiczne, jak i kulturowe, które pozwoliły nam się rozwijać i stać się firmą, którą jesteśmy dzisiaj. To właśnie wartości i szacunek do naszych korzeni napędzają nas do INNOWACJI, EWOLUCJI I ADAPTACJI do nowych czasów. Ewolucja bez utraty naszej esencji...
Hiszpania, Peligros
Produkty Ruca zostały założone w 1948 roku w mieście Granada w wyniku współpracy kilku członków rodzin Martín Molina i Rubio Casero. Rozpoczęliśmy naszą działalność jako dostawcy przypraw i ziół do tradycyjnej "MATANZA" domowej uboju świń, a stopniowo specjalizowaliśmy się w produkcji "CONDIMENTOS PREPARADOS" do konserwacji tych wędlin. W tych pierwszych latach nasza działalność wymuszała ciągłe...
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Guijuelo
... produkt do potrzeb naszych klientów (szynki z kością, szynki bez kości, embutidos, mrożone mięso wieprzowe Iberico oraz ręcznie krojone produkty). Z drugiej strony, FISAN współpracuje z niektórymi z najbardziej prestiżowych szefów kuchni w Hiszpanii, takimi jak Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) czy José Carlos Fuentes (*Michelin) i innymi, którzy...
Hiszpania, Vallecas
Chcesz szybko, wygodnie i bezpiecznie kupić mięso online? W Discarlux zajmujemy się sprzedażą mięsa najwyższej jakości. Jesteśmy specjalistami w mięsie wołowym pochodzącym z krajowych i europejskich zwierząt. Nigdy nie było łatwiej kupić mięso gourmet online. Jeśli szukasz mięsa online w najlepszej cenie i jakości, sprawdź nasz sklep internetowy. Oferujemy najlepsze produkty: stek wołowy i cielęcy, polędwicę wołową, hamburgery wołowe, suszoną wołowinę, chorizo, kaszankę i wiele więcej. Discarlux, Twoja zaufana strona do sprzedaży mięsa z dostawą do domu.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
Hiszpania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Usytuowana w La Vall de Bianya, w miejscowości La Canya, znajduje się zakład pierwszej jakości szynki Ramòn Ventulà. Produkty: szynki. Szynki z kością. Szynki bez kości. Szynka krojona w plastry. Fuet. Chorizo. Tłuszcz. Boczek. Bekon. W połowie XX wieku, w domu w małej wiosce La Canya, rodzina Ventula rozpoczęła produkcję wędlin. Na początku wędliny były przeznaczone do samodzielnego spożycia...
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
... wytwarzamy w naszych oddzielnych zakładach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższych standardów w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności (IFS, BRC). Luis Oliveras jest obecny w sektorze Horeca oraz w sprzedaży detalicznej. Dostępne formaty: - Całe kawałki do krojenia w zakładzie oraz całe kawałki przemysłowe dla profesjonalistów w dziedzinie krojenia. - Tacki z plastrami od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Hiszpania, Figueres
El Graner to rzeźnia z ponad 20-letnim doświadczeniem, z siedzibą w Alt Empordà, posiadająca lokale w Vilafant i Figueres oraz własny zakład, w którym wytwarzamy nasze wędliny w 100% w sposób rzemieślniczy. Oferujemy dwie linie wędlin: gotowane i dojrzewające. Fuet, longaniza, panceta, lomo, indyk, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... wszystkie te produkty są wytwarzane z dużą starannością w naszym zakładzie. Oferujemy również zestawy wędlin, aby spróbować naszych produktów w szczególnych okresach, takich jak Boże Narodzenie, lub aby zrobić oryginalne prezenty dla firm.
Hiszpania, Valencia
XarcuSpain to firma zajmująca się głównie eksportem produktów gourmet, rzemieślniczych, zdrowych i ekologicznych pochodzenia hiszpańskiego. Chociaż specjalizujemy się w wędlinach (szynka, chorizo i lomo), w naszym katalogu znajdziesz różne kategorie. Miód, trufle, likiery, oleje i wszelkiego rodzaju mięso. Skupiamy się na kanale HORECA i chociaż głównie współpracujemy z dystrybutorami, jesteśmy w stanie realizować spersonalizowane wysyłki do każdego biznesu w sektorze gastronomicznym.
Hiszpania, Cerceda
... mięsa, niesamowicie udany wegański rybny zamiennik, roślinne alternatywy dla kurczaka i chorizo, a także niezliczone produkty 100% cruelty free, pyszne i znacznie zdrowsze niż oryginały. Mamy najlepsze marki wegańskie: Oumph, Verdino, Beyond Meat, Heura, Violife, Fry's, Grin Grin, Linda McCartney, Biográ, Biocop, Vegan Nutrition, Serra Vegana, La Carleta, Mommus, Nutty Artisan Foods, Vacka...
Embutidos García Lizana to firma zajmująca się produkcją wędlin, mięs i szynki od ponad 50 lat. Od tego czasu wytwarzamy wędliny, szynki i mięsa najwyższej jakości o autentycznie rustykalnym smaku. Nasze wędliny są przygotowywane z najlepszych kawałków i naturalnych składników przez naszych ekspertów w naszych zakładach w Loja (Granada, Hiszpania) o powierzchni ponad 4000 metrów kwadratowych, któr...
Hiszpania, Lorca-Murcia
Ręczna produkcja, będąca wynikiem bogatej i starej tradycji wędliniarskiej hiszpańskiego Levante, uczyniła te produkty punktem odniesienia w całym regionie.
Hiszpania, A Coruña
EMBUTIDOS OBRADOIRO koncentruje się na produkcji wyrobów przetworzonych, które sprzedaje pod marką Sadepor. Celem tej firmy od samego początku było wytwarzanie szerokiej gamy produktów, które charakteryzują się wysoką jakością i starannością. Produkty, które Sadepor wprowadza na rynek, są wytwarzane z najlepszych surowców pochodzących z firmy macierzystej, zawsze z poszanowaniem galicyjskich stand...
Hiszpania, Espejo
Najlepsze wędliny wykonane z najlepszego mięsa z doliny Pedroches.
Embutidos Pajariel to firma rodzinna założona w 1945 roku, zajmująca się własną produkcją, producent tradycyjnych wędlin wysokiej jakości, takich jak kiełbasa suszona, kiełbasa barbecue, cecina. Obecnie przemysł dysponuje dwoma zakładami produkcyjnymi wyposażonymi w nowoczesną technologię, które w połączeniu z najnowocześniejszymi technikami zarządzania i jakości sprawiają, że Pajariel jest wiodąc...
Hiszpania, Arévalo-Ávila
Jesteśmy firmą rodzinną, która osiągnęła harmonijną równowagę między doświadczeniem naszych przodków a najnowocześniejszymi technologiami, co zaowocowało produktem o wielkim rodowodzie, który szlachetnie podnosi naszą pracę i stawia przed nami wyzwanie do codziennego doskonalenia się. Tradycyjne produkty, które wzbogacają podniebienie, produkty znane od zawsze, szynki, polędwice, kiełbasy przygoto...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... iberyjskiej najwyższej jakości. Z najlepszych świń iberyjskich, najlepsze produkty. Nasz zespół ekspertów osobiście wybiera mięso; następnie nasi technicy sanitarni i weterynarze przeprowadzają stałe inspekcje, aby zachować optymalne warunki produkcji i higieny we wszystkich procesach. Fabryka FRANRODEL znajduje się w miejscowości Guijuelo w prowincji Salamanca, na wysokości 1.020 metrów nad...
Hiszpania, León
... wilgotności, które nie przyspieszają procesów produkcji, nie podgrzewając wędlin. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane w najbardziej tradycyjny sposób i z najlepszych surowców, pozwalając, aby smak ceciny, chorizo lub jakiejkolwiek z naszych wędlin, obudził wszystkie Twoje zmysły jak nigdy wcześniej. Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną internetową i naszymi produktami, czekamy na Ciebie!
Hiszpania, Zamora
Producent Wędlin Rzemieślniczych - Wędliny Ele z Zamory Producent wędlin rzemieślniczych z Kastylii i Leónu. Chorizo, szynka, boczek, salami i inne wędliny z certyfikatem rzemieślniczym, które gwarantują ich jakość. Wędliny całkowicie ekskluzywne ze względu na ich lokalny charakter, uważane za jedne z najlepszych na świecie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play