Wytwarzane z białej mąki (typ 55 lub 65) produkowanej w pobliżu naszych piekarni (Chartres, Caen, Sens). Piękny kształt naszych bagietek, bułek czy ch...
Z Chlebem Da Cunha dąży się do idealnej równowagi, aby uzyskać chleb o średniej grubości skórce, z puszystym i zwartym miąższem oraz nieregularnymi dz...
Mieszanka do produkcji klasycznych bułek hamburgerowych. Ekstremalna miękkość i wydłużona trwałość, specyficzna dla produktów pakowanych.
Format: 10 ...
La Baguette Méditerranéenne to chleb pieczony w piecu z kamiennym dnem. Dzięki procesowi fermentacji i wyrastania, otrzymujemy chleb o bardzo elastycz...
Chleb tostowy ROGER z bardzo cienką i elastyczną skórką oraz miękkim wnętrzem. Jest podstawą do przygotowania klubu sandwich, zrobionego z równowartoś...
Bataty są jednym z najczęściej spożywanych produktów na świecie i stanowią istotny element diety w wielu kulturach.
Została ustanowiona duża sieć pro...
Batata słodka organiczna, znana pod nazwą łacińską Ipomoea Batatas, należy do rodziny Convolvulaceae. FRDP wprowadza systemy rolnicze w Europie dotycz...
Szukasz doskonałego dodatku do sosów lub warzyw do zupy? Zamów nasze bataty.
Batata, czyli słodki ziemniak, to gatunek roślin dicotyledonowych z rodz...