Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Duo Iberyjskie z Bellota: chorizo iberyjskie z bellota i salchichón iberyjski z bellota. Składa się z 1 sztuki Velita Chorizo Ibérico Bellota oraz 1 sztuki Velita Salchichón Ibérico Bellota. Obie sztuki są w 100% naturalne, bez sztucznych dodatków, o wąskim i bardzo cienkim kalibrze. Waga: 0,700 kg...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Najszlachetniejsze kawałki naszych iberyjskich okazów, takie jak iberyjskie mięso, są wykorzystywane do ręcznego wytwarzania naszego „Naturalnego” Iberico Bellota Salchichón. Intensywny aromat, soczysta tekstura oraz wyjątkowa równowaga między tłuszczem, chudym mięsem a czarnym pieprzem nadają temu produktowi subtelną naturalną delikatność. Teraz, pokrojony w formacie blistra, idealny na prezent. SKU:255003 Waga przesyłki:0,2 kg...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
...Produkt opracowany z starannie wyselekcjonowanego mielonego mięsa, wzbogacony przyprawami i ziołami, to nasza Velita z Salchichón Ibérico de Bellota. To prawdziwa uczta dla podniebienia, która z pewnością nie pozostawi obojętnym nikogo, kto jej spróbuje. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie je odróżniają od innych, co skutkuje produktami...
Hiszpania, Valencia
XarcuSpain to firma zajmująca się głównie eksportem produktów gourmet, rzemieślniczych, zdrowych i ekologicznych pochodzenia hiszpańskiego. Chociaż specjalizujemy się w wędlinach (szynka, chorizo i lomo), w naszym katalogu znajdziesz różne kategorie. Miód, trufle, likiery, oleje i wszelkiego rodzaju mięso. Skupiamy się na kanale HORECA i chociaż głównie współpracujemy z dystrybutorami, jesteśmy ...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto to fabryka wędlin i szynki, która oferuje następujące produkty: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Hiszpania, Aracena
... bellotą i trawami. Szynkę Jabugo dojrzewamy w sposób rzemieślniczy, korzystając z powietrza Parku Naturalnego Sierra de Aracena i Picos de Aroche przez minimum 24-36 miesięcy. Troska i staranność, które wkładamy w naszą szynkę JABUGO, pozwala nam oferować ją w idealnym momencie dojrzewania. Oferujemy również szynkę iberyjską z cebo, szynkę iberyjską z bellota, kawałek polędwicy iberyjskiej, morcón z polędwicy extra, chorizo iberyjskie, salchichón iberyjski oraz krojone w plastry wędliny iberyjskie. Prosimy o kontakt w tej sprawie, a my niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy.
Hiszpania, Logroño
...Arbequina, Cornicabra itp. - Szynki i łopatki czystej iberyjskiej bellota D.O. Jabugo. 2. Konserwy morskie - Karkówka, salchichón, chorizo, - Sery owcze, kozie, - Filet z tuńczyka, ventresca, małże, bonito del Norte. 3. Sólone ryby - Półkonserwy - Aromatyzowane oliwy, miód, kremy. - Mojama z tuńczyka z almadraba, ikra z maruki itp. - Anchoas, bacalaos itp...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play