Kalypso to zaproszenie do podróży. Cztery różne cytrusy zostały wybrane, aby dodać złożoności tej recepturze. Pomarańcza i grejpfrut nadają jej siłę, ...
Prunelle sauvage, cukier, woda, alkohol i anyż.
Podwójna maceracja. Pierwsza to ekstrakcja na zimno. Jest to wstępna maceracja trwająca trzy tygodnie...
Bidaia, czyli "podróż" w języku baskijskim, to unikalny kubański rum. Po 3-letnim starzeniu na Kubie, nasz rum był dojrzewany w beczkach po Armagnac i...
Grand classique dans la famille des liqueurs, chez Egiazki nous avons très vite décidé de créer notre propre recette de liqueur de menthe. Nasza gama ...
Ostatnia nowość w naszej ofercie, Jinkoa Egiazki, z egzotycznymi smakami jest tak samo rzemieślnicza i lokalna jak wszystkie nasze likiery. Dla ciekaw...
Le Patxaran Egiazki to rzemieślniczy likier o zrównoważonych i mało słodkich aromatach, który przekonał wszystkich miłośników likieru baskijskiego! Z ...
CHCESZ ROZWINĄĆ SWOJĄ WŁASNĄ MARKĘ?
Biorąc pod uwagę ciągłą innowację i poszukiwanie satysfakcji każdego klienta, oferujemy możliwość opracowania pro...
Anyż gwiazdkowy, lukrecja, woda, cukier, alkohol.
Wstępna maceracja lukrecji z Nawarry w neutralnym alkoholu, a następnie połączenie z infuzją anyżu ...
natura dzika, jagody jałowca, zboża, imbir, absynt,
skórka cytryny i skórka pomarańczy.
Każdy aromat jest destylowany niezależnie od siebie, a następ...
Aby wzbogacić naszą ofertę alkoholi, dom Egiazki postanowił stworzyć Gin o smakach Kraju Basków, wykorzystując tarninę. Przepis pozwala połączyć słody...
Le 44 to tradycyjny przepis normandzki. Le 44 z Flaguerie uzyskuje się przez macerację ziaren kawy, pomarańczy i goździków w cydrowej wódce przez mini...
Niezbędny w każdej podróży do Kraju Basków, czym jest Patxaran? Patxaran pochodzi z Nawarry w południowej części Kraju Basków. Swoją nazwę zawdzięcza ...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.