Jesteśmy producentami szynki i wędlin w prowincji Teruel, produkując rzemieślniczo od naszych początków w 1898 roku. Stosujemy rygorystyczny proces produkcji, w którym najważniejsza jest jakość końcowa, aby uzyskać wysoce zróżnicowany produkt. W tym celu opieramy się na starannym doborze surowców oraz rygorystycznej metodzie produkcji, w której łączymy naszą tradycyjną wiedzę w zakresie produkcji ...
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów.
Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
... fabryce w Logroño.
"El Cuadril": Wołowina, steki i burgery, które mogą mieć certyfikat HALAL.
Wędliny i gotowe posiłki / nasze marki:
"Iberian Summun": Hiszpańskiewędliny, szynka serrano i iberyjska, kiełbasy oraz produkty marynowane.
"Cua’C...