Konfitura to słodki produkt spożywczy uzyskiwany przez gotowanie jednego lub kilku rodzajów owoców z cukrem. W przeciwieństwie do dżemu, który według ...
Guillaume i Hélène przejęli część rodzinnego gospodarstwa rodziców Guillaume'a w 2016 roku. Zwiększyli powierzchnię uprawy rabarbaru. Dziś uprawiają 4...
Cukier, truskawki z Sologne 12%, porzeczki 9%, czarna porzeczka 9%, jeżyny 9%, maliny 9%, sok jabłkowy i sok cytrynowy, dodatek pektyny w razie potrze...
Jesteśmy firmą produkcyjną z siedzibą w Antalyi, w południowej części Turcji, gdzie klimat sprzyja uprawie pysznych owoców i warzyw.
Nie tylko dzięki...
konfitura z ekologicznych klementynek korsykańskich z cukrem trzcinowym.
Confit de Provence oferuje ekologiczną konfiturę z klementynek korsykańskich...
Eksperci KASAG to specjaliści w budowie urządzeń do gotowania oraz systemów gotowania przemysłowego do produkcji marmolad, dżemów i galaretek. Wysokie...
Eksperci KASAG specjalizują się w produkcji urządzeń do gotowania oraz przemysłowych instalacji do gotowania do produkcji dżemów, konfitur, kompotów i...
Dżem truskawkowy w 100% recyklingowych aluminiowych porcjach jednorazowych o wadze 17 gramów z łatwym otwieraniem. Śniadania w hotelach, kawiarniach i...
Jesteśmy firmą produkcyjną z siedzibą w Antalyi, w południowej części Turcji, gdzie klimat sprzyja uprawie pysznych owoców i warzyw.
Nie tylko dzięki...
konfitura z ekologicznych klementynek korsykańskich z cukrem trzcinowym.
Confit de Provence oferuje ekologiczną konfiturę z klementynek korsykańskich...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.