Polska, Wrocław
... białek? Istnieje kilka rodzajów białka, z których każde jest dostosowane do różnych potrzeb. Dzielą się one według formy – koncentraty, izolaty, hydroizolaty i multifrakcyjne – oraz pochodzenia – jajka, roślinne, wołowe, kazeina i serwatka. Który suplement jest najlepszy? Białko serwatkowe jest najlepszym wyborem dla osób, które stosują produkty pochodzenia zwierzęcego w swojej diecie. Białka...
Belgia, Beringen
...Słowo "rostbef" pochodzi od starofrancuskiego słowa "surge", co oznacza "sur la longe" lub "nad polędwicą". Rostbef to kawałek wołowiny znajdujący się między zadkiem a żebrami. Pochodząc z obszaru zwierzęcia, gdzie mięśnie pracują mniej, rostbef jest delikatny i pełen smaku, co czyni go idealnym do pieczenia. Jeśli jednak nie masz ochoty na pieczeń, ten kawałek można również pokroić na steki lub paski do stir-fry.
... zapewnia kontrolę zapachów i amoniaku, zwiększa wchłanianie składników odżywczych; wzmacnia układ odpornościowy oraz poprawia wzrost i wydajność zwierząt. Zdrowie jelit i wydajność wspierane są przez mannan oligosacharyd wiążący patogeny, beta-glukany wspierające odporność oraz CitriStim, bogate źródło drożdży przyjaznych dla układu odpornościowego. Drożdże piwne są stosowane w składzie dla zdrowej skóry i lśniącej sierści. Układ odpornościowy jest wzmacniany dzięki zastosowaniu proszku serwatkowego; wspierane są mięśnie, narządy i komórki nerwowe. Karma jest wzbogacona w witaminy i minerały.
Finlandia, Turku
...Policzki wołowe to mięśnie policzkowe krów, a ich mięso jest twardsze i wymaga długiego oraz wolnego gotowania, aby stało się miękkie. Doskonale wchłania smaki płynów do duszenia, a po pokrojeniu jest włókniste, niemal jak pulled pork. Jeśli szukasz sposobu na odejście od tradycyjnych kawałków czerwonego mięsa i wprowadzenie czegoś nieco nowego do swojego domowego menu, policzki wołowe są idealną alternatywą. Najlepszym sposobem na ich przygotowanie jest gotowanie na wolnym ogniu.
Holandia, Enschede
...Dom dla chudych, niedrogich kawałków pochodzących z zadu i tylnych nóg. Mięśnie w tej okolicy są używane do ruchu, więc wołowina jest chudsza i mniej delikatna. Często sprzedawana jako pieczenie, steki do marynowania lub mielona wołowina.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play