Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Francja, Carpentras
...:2200063000000 Waga:0,300kg Precyzja dotycząca wagi: Produkt podlega wysychaniu Składniki: Mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego Wartości odżywcze KJ/Kcal: 1141 KJ / 274 Kcal Tłuszcze: 17,30g W tym kwasy tłuszczowe nasycone (AGS): 6,74g Węglowodany: 1,80g W tym cukry: 1,20g Białko: 27,60g Sól: 4,61g Alergeny: surowiec dotyczący: przyprawy Alergeny: mleko: surowiec dotyczący: przyprawy...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s. Waga: 0,280 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie. Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne. Waga: 0,280 kg...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...SKŁADNIKI: mięso wieprzowe i boczek, sól, przyprawy, dekstroza, skrobia, cukier, przeciwutleniacze (E331, E301) i konserwant E250. Naturalna osłonka wieprzowa. Może zawierać śladowe ilości białka mleka i soi.
Portugalia, Santarém
Monte Safira to premiumowy producent i eksporter wysokiej jakości portugalskich produktów, specjalizujący się w surowej oliwie z oliwek oraz tradycyjnej wędlinie. Z siedzibą w Portugalii, Monte Safira angażuje się w produkcję autentycznych produktów przy użyciu tradycyjnych metod, zaspokajając potrzeby konsumentów, którzy poszukują smaków swojej ojczyzny. Asortyment firmy obejmuje oliwę z oliwek e...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Hiszpania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ręczna produkcja wyrobów takich jak: El Botillo del Bierzo, kiełbasy pikantne i słodkie, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, boczek wędzony, Lacón Braseado (produkt gourmet) i inne... Oferujemy również świeże mięso wieprzowe, takie jak: kotlety, polędwice, żeberka, panceta, lacón, świeża szynka, świeży golonka, a także produkty solone i świeże, takie jak: ucho, ogon, kręgosłup, głowa wieprza, pysk, noga wieprza.
Francja, Malataverne
...Składniki: Tłuszcz wieprzowy, wątróbka drobiowa, pikantny chorizo 20% (mięso wieprzowe (pochodzenie UE), sól, mleko w proszku, dextroza, przyprawy, aromat mięsny, przeciwutleniacz E316, konserwant E250, barwnik E120), woda, papryka czerwona, jaja, sól, pieprz, ostry chili 0,1%...
Hiszpania, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Iberyjski Bellota Cular Chorizo od DOMPAL jest wytwarzany z mielonego mięsa i tłuszczu wieprzowego, przyprawiony papryką i czosnkiem, wszystko to jest nadziewane w naturalną osłonkę. Przybliżona waga 1,3 kg...
Hiszpania, Murcia
Francja, Saint-Etienne
Jesteśmy firmą rodzinną, która rozpoczęła swoją działalność w XX wieku. Dziedziczymy najbardziej tradycyjne i rzemieślnicze wartości zarówno gastronomiczne, jak i kulturowe, które pozwoliły nam się rozwijać i stać się firmą, którą jesteśmy dzisiaj. To właśnie wartości i szacunek do naszych korzeni napędzają nas do INNOWACJI, EWOLUCJI I ADAPTACJI do nowych czasów. Ewolucja bez utraty naszej esencji...
Francja, Carquefou
...Sausage brasse, Toulouse, chipolatas naturalne lub z ziołami w 55 lub 90g, merguez wołowo-jagnięca w 55 lub 90g, mięso, farsz, chorizo do grillowania, itd. Kreatywna gama wędlin również oferuje kiełbasy i chipolatas z muscadetem, z curé nantais i ziemniakami, z grillowanymi warzywami, z grillowaną cebulą, z piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostępne w dziale samoobsługowym, w atmosferze ochronnej, w stałej wadze lub w dziale tradycyjnym, wędliny są wyłącznie pakowane w naturalne jelita. Istnieje również gama "Porc Bio du centre" w chipolatas 55g i kiełbasie 125g.
Hiszpania, Peligros
Produkty Ruca zostały założone w 1948 roku w mieście Granada w wyniku współpracy kilku członków rodzin Martín Molina i Rubio Casero. Rozpoczęliśmy naszą działalność jako dostawcy przypraw i ziół do tradycyjnej "MATANZA" domowej uboju świń, a stopniowo specjalizowaliśmy się w produkcji "CONDIMENTOS PREPARADOS" do konserwacji tych wędlin. W tych pierwszych latach nasza działalność wymuszała ciągłe...
Francja, Laissac
... szynka, suszona wołowina Aubrac, chorizo, guanciale, kiełbasa sucha, saucisson, tworzą naszą gamę wędlin bez nitrytów produkowanych w naszym warsztacie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popin: wędliny cienko krojonej w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu i zwrotnego. Po zapakowaniu próżniowym, Popina zachowa świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Dostępna w 3 formatach (Popina, Marmite, Chaudron), będzie towarzyszyć Twoim raclette zimą i talerzom wędlin w piękną porę roku.
Francja, Layrac
... publicznych produkty dostosowane do ich potrzeb i wymagań. Nasze funkcjonowanie pozwala nam na elastyczność firmy rzemieślniczej, co stanowi naszą przewagę. Kilka artykułów mięsnych: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Kilka artykułów wędliniarskich: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Śledzenie produktów Marassé obejmuje środki wdrożone w celu monitorowania każdego etapu produkcji i sprzedaży naszych mięs, aby zapewnić przestrzeganie dobrych warunków higienicznych podczas tych etapów.
Hiszpania, Pobladura de Pelayo García
... dostosowanie do nowoczesnych systemów w naszych zakładach zapewniają najwyższą jakość wędlin i solanek Ferju. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane bezglutenowo, bez konserwantów i barwników. Niektóre z naszych produktów to: Cecina de León IGP, Chorizo extra domowy (sarta, cular i vela), Salchichón extra domowy (sarta i cular), Szynka serrano, Lomo embuchado, Panceta naturalna (wędzona i przyprawiana), Wędzona język (wieprzowy i wołowy), Przyprawiona żeberka, Wędzony lacón.
Hiszpania, Guijuelo
... produkt do potrzeb naszych klientów (szynki z kością, szynki bez kości, embutidos, mrożone mięso wieprzowe Iberico oraz ręcznie krojone produkty). Z drugiej strony, FISAN współpracuje z niektórymi z najbardziej prestiżowych szefów kuchni w Hiszpanii, takimi jak Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) czy José Carlos Fuentes (*Michelin) i innymi, którzy...
Hiszpania, Vallecas
Chcesz szybko, wygodnie i bezpiecznie kupić mięso online? W Discarlux zajmujemy się sprzedażą mięsa najwyższej jakości. Jesteśmy specjalistami w mięsie wołowym pochodzącym z krajowych i europejskich zwierząt. Nigdy nie było łatwiej kupić mięso gourmet online. Jeśli szukasz mięsa online w najlepszej cenie i jakości, sprawdź nasz sklep internetowy. Oferujemy najlepsze produkty: stek wołowy i cielęcy, polędwicę wołową, hamburgery wołowe, suszoną wołowinę, chorizo, kaszankę i wiele więcej. Discarlux, Twoja zaufana strona do sprzedaży mięsa z dostawą do domu.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Jesteśmy firmą rodzinną, która produkuje i sprzedaje produkty iberyjskie najwyższej jakości pochodzące z naszej własnej hodowli, kontrolując wszystkie procesy od samego początku. Produkujemy szynki, łopatki, polędwice, wędliny oraz wszelkiego rodzaju produkty pochodzące z wieprzowiny iberyjskiej. Charakteryzuje nas tradycja, staranność i zaangażowanie na każdym etapie wytwarzania produktu końcow...
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
Francja, Auros
Założona w 2002 roku, MAISON VOISINE jest firmą rodzinną. Jesteśmy producentem i hurtownikiem produktów rzemieślniczych z regionu Akwitanii. MAISON VOISINE została założona, aby stworzyć narzędzie do lokalnej i regionalnej dystrybucji z odpowiednim wyposażeniem chłodniczym. Firma oferuje bezpośrednie dostawy do naszych klientów: rzeźników, wędliniarzy i sklepów spożywczych. Pochodząc z kilku pokol...
Alandaluzza.fr to hurtownia halal, która oferuje gamę premium rzemieślniczej wędliny halal, opracowanej w Andaluzji dla profesjonalistów gastronomicznych: hotele, restauracje, pizzerie, catering, halal wędliniarstwo, halal delikatesy... Nasza oferta wędlin halal w hurcie składa się między innymi z: - halal kiełbasa wołowa i jagnięca - halal chorizo wołowe i jagnięce - halal fuet wołowy - halal...
Hiszpania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Usytuowana w La Vall de Bianya, w miejscowości La Canya, znajduje się zakład pierwszej jakości szynki Ramòn Ventulà. Produkty: szynki. Szynki z kością. Szynki bez kości. Szynka krojona w plastry. Fuet. Chorizo. Tłuszcz. Boczek. Bekon. W połowie XX wieku, w domu w małej wiosce La Canya, rodzina Ventula rozpoczęła produkcję wędlin. Na początku wędliny były przeznaczone do samodzielnego spożycia...
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
... wytwarzamy w naszych oddzielnych zakładach. Naszym celem jest zapewnienie najwyższych standardów w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności (IFS, BRC). Luis Oliveras jest obecny w sektorze Horeca oraz w sprzedaży detalicznej. Dostępne formaty: - Całe kawałki do krojenia w zakładzie oraz całe kawałki przemysłowe dla profesjonalistów w dziedzinie krojenia. - Tacki z plastrami od 50g do 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Hiszpania, Figueres
El Graner to rzeźnia z ponad 20-letnim doświadczeniem, z siedzibą w Alt Empordà, posiadająca lokale w Vilafant i Figueres oraz własny zakład, w którym wytwarzamy nasze wędliny w 100% w sposób rzemieślniczy. Oferujemy dwie linie wędlin: gotowane i dojrzewające. Fuet, longaniza, panceta, lomo, indyk, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... wszystkie te produkty są wytwarzane z dużą starannością w naszym zakładzie. Oferujemy również zestawy wędlin, aby spróbować naszych produktów w szczególnych okresach, takich jak Boże Narodzenie, lub aby zrobić oryginalne prezenty dla firm.
Francja, Nogent Sur Oise
... dans notre usine de Nogent-sur-Oise, notre chorizo Made in France est une spécialité à base de porc associée à des épices selon une recette unique qui fait la réputation de notre chorizo. Nos produits : Saucisson sec de jambon, Chorizo collier, Bâtonnets de chorizo, Chorizo PP D32 bâton, Chorizo tranché, Cubes de chorizo, Brisures de chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Chorizo cular tranché...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play