L'Alloro to zioł aromatyczne o bardzo pachnących, ciemnozielonych liściach.
Używa się go w kuchni do aromatyzowania mięsa i ryb, a także przetwarza s...
Mówi się, że lawenda ma wiele korzystnych właściwości. Lawenda jest powszechnie stosowana w leczeniu lęku, stresu i bezsenności. Jest również używana ...
Suszone liście bazylii mają przyjemny, słodki i ciepły aromat oraz lekko pikantny smak. Bazylia jest ziołem z rodziny mięty. Niektórzy ludzie używają ...
Z serca Sycylii, liście zbierane kilka godzin przed pakowaniem, są oferowane w dużych formatach, dla profesjonalnego sektora dbającego o jakość.
Ekst...
Tymianek to zioło aromatyczne, idealne do przyprawiania mięsa, ryb, jaj, serów, pomidorów, duszonych potraw i zup. Oprócz użycia do octów i oliw smako...
Tymianek to zioło aromatyczne i ziemiste, które rośnie w Europie i jest szeroko stosowane do herbaty i gotowania. Pierwsi Sumerowie zaczęli go używać ...
Mielony kmin pochodzi z umytych, zmielonych i poddanych obróbce cieplnej nasion kminu (Cuminum cyminum L). 9 miesięcy trwałości w oryginalnym zamknięt...