Kalypso to zaproszenie do podróży. Cztery różne cytrusy zostały wybrane, aby dodać złożoności tej recepturze. Pomarańcza i grejpfrut nadają jej siłę, ...
Prunelle sauvage, cukier, woda, alkohol i anyż.
Podwójna maceracja. Pierwsza to ekstrakcja na zimno. Jest to wstępna maceracja trwająca trzy tygodnie...
Bidaia, czyli "podróż" w języku baskijskim, to unikalny kubański rum. Po 3-letnim starzeniu na Kubie, nasz rum był dojrzewany w beczkach po Armagnac i...
Grand classique dans la famille des liqueurs, chez Egiazki nous avons très vite décidé de créer notre propre recette de liqueur de menthe. Nasza gama ...
Ostatnia nowość w naszej ofercie, Jinkoa Egiazki, z egzotycznymi smakami jest tak samo rzemieślnicza i lokalna jak wszystkie nasze likiery. Dla ciekaw...
Le Patxaran Egiazki to rzemieślniczy likier o zrównoważonych i mało słodkich aromatach, który przekonał wszystkich miłośników likieru baskijskiego! Z ...
CHCESZ ROZWINĄĆ SWOJĄ WŁASNĄ MARKĘ?
Biorąc pod uwagę ciągłą innowację i poszukiwanie satysfakcji każdego klienta, oferujemy możliwość opracowania pro...
Anyż gwiazdkowy, lukrecja, woda, cukier, alkohol.
Wstępna maceracja lukrecji z Nawarry w neutralnym alkoholu, a następnie połączenie z infuzją anyżu ...
natura dzika, jagody jałowca, zboża, imbir, absynt,
skórka cytryny i skórka pomarańczy.
Każdy aromat jest destylowany niezależnie od siebie, a następ...
Aby wzbogacić naszą ofertę alkoholi, dom Egiazki postanowił stworzyć Gin o smakach Kraju Basków, wykorzystując tarninę. Przepis pozwala połączyć słody...
Le 44 to tradycyjny przepis normandzki. Le 44 z Flaguerie uzyskuje się przez macerację ziaren kawy, pomarańczy i goździków w cydrowej wódce przez mini...
Niezbędny w każdej podróży do Kraju Basków, czym jest Patxaran? Patxaran pochodzi z Nawarry w południowej części Kraju Basków. Swoją nazwę zawdzięcza ...
Prodotto tra maggio e luglio, jest to miód, który
ma tendencję do szybkiego krystalizowania.
Ma jasny, blado-pomarańczowy kolor.
Zapach jest dość inte...
NAZWA PRODUKTU SKŁADNIKI MIESZANKA
STAN FIZYCZNY
KARTA TECHNICZNA PRODUKTU
CECHY TECHNICZNE
OKRATOKSYNA A WILGOTNOŚĆ ALERGENY
ESPRESSOBAR INTENSO
100%...
Confettura Extra di Pera Coscia i wykwintny
miód lipowy. Bez dodatku cukrów i
konserwantów. Tylko świeże owoce sezonowe i
ręcznie wytwarzany miód z na...
W Kolumbii, gdzie dostęp do ziemi jest bardzo nierówny, wielu małych producentów łączy siły, aby stworzyć pyszne kawy regionalne, będące owocem wspóln...
W wysokich górach w La Vega (departament Cundinamarca w Kolumbii) rosną kawowce z rodzinnej plantacji El Tinto. Carlo i jego rodzina kontynuują tradyc...
KLASYCZNA MIESZANKA KAWY W ZIARNACH 1 KG
OPAKOWANIE 1 KG
Napoli Espressa
Gęsta Mieszanka
Kremowa Mieszanka
Specjalna Rzemieślnicza Mieszanka
Mieszanka...
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria ve...
Confettura Extra di Albicocca Ievulese i
prestiżowy miód z Trifoglio. Bez dodatku
cukrów i konserwantów. Tylko świeże owoce
sezonowe i rzemieślniczy m...
Comptoirs de Normandie to firma zaangażowana w handel sprawiedliwy oraz promowanie autentycznych i ekologicznych produktów. Z siedzibą w Normandii, na...
Odkryj naturalną intensywność kawy Bumbogo, rzadkości wśród kaw rwandyjskich. Uprawiana z troską w majestatycznych górach Rwandy, ta kawa oferuje niez...