Belgia, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) to firma skoncentrowana na innowacjach. Dysponujemy ultra-nowoczesnym rzeźnią, która między innymi posiada rewolucyjny koncept błyskawicznego mrożenia oraz najnowsze techniki uboju. Oczywiście, nasza firma jest zatwierdzona przez AFSCA, posiadamy kilka certyfikatów jakości oraz certyfikaty SAC i Comeos Food High Level. Firma, z zespołem 40 pracowników i 10 pracowników biurowy...
Luksemburg, Ettelbruck
Rzeźnia Ettelbruck w Wielkim Księstwie Luksemburga to rzeźnia znajdująca się w pobliżu hodowli, w sercu rolnictwa. Stawia maksymalne bezpieczeństwo żywności na pierwszym miejscu, dbając o jakość swoich produktów. Obsługiwana przez wydajny zespół sprzedaży, Rzeźnia Ettelbruck zaspokaja potrzeby lojalnej i rosnącej klienteli, wśród której znajdują się rzeźnie, supermarkety, zakłady przetwórcze oraz ...
CARSIVA JEST FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ CIĘCIEM, ODKOSTNIANIEM, PAKOWANIEM I DYSTRYBUCJĄ WOŁOWINY I MŁODEGO BYKA, KTÓRA CENI JAKOŚĆ, ŚWIEŻOŚĆ I SMAK STARANNIE WYSELEKCJONOWANEGO PRODUKTU.
Belgia, Marcinelle
Fresh Concept to niezależna firma zajmująca się krojeniem, pakowaniem i dystrybucją produktów wędliniarskich. Wybieramy dla Państwa najlepsze produkty od belgijskich i zagranicznych producentów. Możemy również pełnić rolę Państwa dostawcy usług krojenia. Reaktywność, elastyczność i efektywność podsumowują nasze zaangażowanie wobec klientów.
Belgia, Saint-Symphorien
RENMANS to twój rzeźnik w pobliżu.
Luksemburg, Ehlerange
RVS SERVICES SA, działalność w zakresie rozbioru, podziału i obsługi wszystkich produktów mięsnych. Każdy ma swoje rzemiosło… to wielka prawda, która doskonale wyraża znaczenie kwalifikacji. Dlatego oferujemy naszym klientom wysoko wykwalifikowanych rzemieślników, którzy oczekują od naszych rzeźników rozbieraczy usług tak szybkich, jak i skutecznych. Oznacza to optymalną wydajność. W związku z tym...
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Hiszpania, Ribarroja Del Turia
Jesteśmy zakładem zajmującym się odkostnianiem (EC 10.23402/V CE) elementów wieprzowych, wołowych i jagnięcych, specjalizujemy się w podrobach oraz w krojeniu w kostkę, plastry itp. Współpracujemy z kanałem Horeca, kanałem przemysłowym oraz z dużą dystrybucją (sieci supermarketów, cash & carry). Nasz zakład jest zatwierdzony na rynek UE, Hongkongu, Wietnamu i Filipin, a także w krajach zachodniej ...
Belgia, Charleroi
Super Duża Rzeźnia w Charleroi specjalizuje się w pakietach mięsnych na grill (szpikulce, marynowane mięso). Oferuje również zróżnicowany wybór mięs: wołowina, jagnięcina, cielęcina, wieprzowina, koń, drób.
Belgia, Leeuw-Saint-Pierre
W Urbi de Groof wybierają mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, drób, dziczyzna, przygotowania). Mięso jest również krojone, przygotowywane, schładzane, mrożone, pakowane i etykietowane przez nich.
Belgia, Sankt Vith
P&M to firma zajmująca się rzeźnictwem wołowym i wieprzowym, działająca poza granicami. Od momentu założenia firma rozwijała się dynamicznie i nieprzerwanie, stając się liderem w tej branży, a także specjalizując się w mięsie wołowym. Dostarczamy produkty niszowe, jednocześnie pozostając wrażliwi na indywidualne potrzeby naszych klientów. Niezależnie od tego, czy szukasz wysokiej jakości ras bydła...
Francja, Sainte-Marie-Aux-Mines
Firma HOEGGER ALPINA France zajmuje się sprzedażą sprzętu agrospożywczego. Jest dystrybutorem wielu renomowanych marek takich jak: - Affineurs - Barattes - Cellules de cuisson, fumage et étuvage - Cellules de refroidissement intensif - Chariots de cuisson-fumage - Clippeuses pour l’artisanat et l’industrie - Clippeuses universelles - Concasseurs et grignoteuses pour produits congelés - Conditionn...
Hiszpania, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Firma zajmująca się produkcją, rozbiórką, pakowaniem i dystrybucją wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, której główną produkcją jest zarówno mięso wieprzowe, jak i wołowe. Od początku naszej działalności stawiamy na eksport dużych wolumenów produkcji, wspieranych rygorystycznymi normami jakości, co pozwoliło na uzyskanie różnych międzynarodowych zezwoleń. Większość naszej produkcji jest skierowa...
Hiszpania, Peñacastillo-Cantabria
Codzienny rozbiór wieprzowiny w naszych zakładach. Produkujemy wszystkie rozbiórki wieprzowiny, w chłodzeniu i mrożeniu. Dla zakładów przetwórstwa mięsnego, suszarni szyn, itd... Dystrybuujemy na poziomie krajowym i międzynarodowym własnymi pojazdami oraz zatwierdzonymi agencjami transportu chłodniczego.
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Instalacje do odzysku ciepła, instalacje do magazynowania ciepła, zastosowania dla piekarni, bloki kogeneracyjne, urządzenia do czyszczenia rur, piecyki, przemysłowe ciepło procesowe, wymienniki ciepła spalinowego dla pieców na drewno, pellet i zrębki, wymienniki ciepła spalinowego, kondensatory pary, kondensatory pary, wymienniki ciepła gaz-gaz, ekonomizery, wymienniki ciepła, magazyny ciepła, pa...
Niemcy, Kirchberg
W 1958 roku Fritz Rock założył firmę w małym stylu, na początku głównie handlując futrami małych zwierząt. Z biegiem lat firma z siedzibą w Kirchberg-Jagst przekształciła się w nowoczesny zakład, który może przejąć prawie wszystkie produkty uboczne rzeźni (skóry, tłuszcze rzeźne, kości, słonina, kości spożywcze, podroby, skóry głowy) z rzeźni za pomocą własnego taboru, aby następnie dostarczyć je...
Niemcy, Hockenheim
Ahir GmbH Dönerproduktion dostarcza niemieckiemu rynkowi jeden z niezbędnych elementów kuchni tureckiej - döner. I to przy użyciu nowoczesnych technologii produkcji oraz norm zdrowotnych. Staranna kontrola jakości i ubój zgodny z przepisami Halal gwarantują optymalny proces produkcji surowca w najsurowszych warunkach higienicznych. Ahir GmbH Dönerproduktion przetwarza codziennie ponad 10 ton wysok...
Włochy, LASTRA A SIGNA
W Macellerii Bacci znajdą Państwo tylko starannie wyselekcjonowane mięsa pochodzące z włoskich hodowli, osobiście wybrane przez właściciela firmy i posiadające certyfikaty pochodzenia. Bistecca Fiorentina, mięso cielęce, wysoki kawałek z kością. Idealne do grillowania lub smażenia na krwisto. Mięsa certyfikowane i wyselekcjonowane z najlepszych włoskich hodowli. ZAWSZE DOSTĘPNE WSZYSTKIE DNI W ROKU!!!! Doświadczenie i serdeczność rodziny, która od ponad czterech pokoleń jest znana w całej prowincji Florencji.
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Zakład uboju mięsa dla wszystkich gatunków zwierząt rzeźnych. Dostawca wędlin z ponad 250 rodzajami produktów wędliniarskich. Ekskluzywny dostawca dla BESH (Rolnicza Wspólnota Producentów Schwäbisch Hall) w Berlinie i Brandenburgii. Certyfikacja BIO. Codziennie świeże podroby. Serwis gastronomiczny. Dostawa własnymi pojazdami termicznymi. Produkcja kaszanki.
Austria, Kirchberg A.D.Raab
Hiszpania, Valdilecha
Holandia, Krimpen A/d Ijssel
Bośnia i Hercegowina, Gradacac
Bośniacki producent konstrukcji metalowych, ekspert w cięciu metalu i innych materiałów za pomocą lasera, plazmy oraz strumienia wody, a także oferujący usługi spawania, gięcia, wiercenia i montażu, poszukuje umowy podwykonawczej. Główne zalety naszej firmy to wieloletnie doświadczenie, długoterminowa współpraca z zadowolonymi klientami oraz szybkie i jakościowe wykonywanie prac z obowiązkowym prz...
Francja, Feurs
Od 3 pokoleń firma DEVEILLE potrafiła zachować tradycję i rzemiosło w branży mięsnej. Specjalizując się na początku w uboju, firma ewoluowała w kierunku industrializacji produktów mięsnych poprzez odkostnianie, pakowanie próżniowe oraz pakowanie U.V.C. (tacki w atmosferze modyfikowanej), a ostatnio wprowadziła innowacyjne i zredukowane opakowanie, darfresh od CRYOVAC (zobacz sekcję innowacje). Pot...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play