Francja, Privas
Clément Faugier w Privas w Ardèche: produkcja i sprzedaż wszystkich produktów na bazie kasztanów od 1882 roku: kasztany glazurowane, kremy z kasztanów z Ardèche. Produkcja i sprzedaż Marpom's, mieszanka kremu z kasztanów i puree z jabłek. Asortyment produktów BIO. Clément Faugier oferuje teraz również mrożone puree owocowe i warzywne, mrożone puree z kasztanów w wersji naturalnej w formie porcji, ...
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, Astaffort
Le Grand Bluff : Uniwersum gastronomiczne wegańskie i bio Zanurz się w smakowitym i zaskakującym uniwersum Le Grand Bluff! Odważyliśmy się na nowo zinterpretować klasyki francuskiej gastronomii w wersji 100% roślinnej i bio. Le Grand Bluff to nie tylko marka, to pasjonujący ruch na rzecz zrównoważonego żywienia, szanującego środowisko, zwierzęta i Twoje zdrowie. Odkryj naszą innowacyjną gamę pro...
Polska, Zabrze
Mobilni Barmani w swej ofercie posiadają weselny drink bar,naturalne lemoniady, ale także baristę na targach. Mobilni Barmani to oferta skierowana do par młodych, ale nie tylko. To również propozycja usług doskonała dla biznesu. Agencja zaprasza do kontaktu.
Masz jeden cel - zjeść dobrze w restauracji? Sprawdź naszego jedzeniowego bloga i upewnij się czy restauracja nad którą się zastanawiasz jest dobra dla Twojego żołądka i portfela!Przez żołądek do serca to strona o tematyce kulinarnej przez dwójkę osób zakochanych w jedzeniu, którzy chcą sprawdzić jak najwięcej restauracji ile tylko mogą w swoim pewnie krótkim, ale wartościowym życiu. Na naszej str...
„SOLPARK KLESZCZÓW” Sp. z o.o. funkcjonuje również pod nazwą Park Zdrowia i Rozrywki, istnieje na rynku od 2009r. Jesteśmy firmą godną zaufania, spełniającą wymagane standardy, tworzącą dogodne warunki zarówno dla klientów indywidualnych, grup zorganizowanych jak i klientów biznesowych. Solpark jest idealnym miejscem dla osób ceniących aktywny tryb życia, poszukujących ciekawej rozrywki oraz relak...
Polska, Korytnica
Jesteśmy doświadczonym zespołem, który specjalizuje się w organizowaniu wesel, chrzcin oraz konferencji i imprez integracyjnych. Mamy głowy pełne ciekawych rozwiązań i pomysłów. Jesteśmy niezwykle kreatywni i zaangażowani. Dodatkowo nasz Zajazd to miejsce, w którym nie sposób się nudzić. Dla naszych Gości mamy wiele ciekawych propozycji spędzenia czasu w naszym Zajeździe. Specjalnie dla was przy...
Francja, Valréas
...wyselekcjonowane od lokalnych producentów: - BIO oliwa z oliwek extra virgin (Gard) - BIO miód akacjowy (Alpy Górnej Prowansji) - Trufla Tuber Melanosporum (Prowansja) - Sól (Guérande) - Delikatesy - Świeże trufle - Specjalności z truflami - Wyprodukowano we Francji - Czarna trufla - Vaucluse - BIO oliwa z oliwek - BIO miód akacjowy - Certyfikacja ECOCERT - Gastronomia - Gastronomia - Zestawy prezentowe...
Francja, Castelnaudary
... gastronomii i innych specjalności spożywczych. Francja jest znana ze swojej gastronomii, a nasz region Południowego Zachodu jest jednym z najbardziej renomowanych za różnorodność i smakowitość potraw. Nasza rodzina angażuje się od 1993 roku w przygotowywanie pysznych dań dla naszych klientów. Mamy na celu promowanie świeżych i domowych produktów z naszego regionu. Foie gras, boudin, magret de canard...
Polska, Ząbki
Jednym z najlepszych ostatnio pomysłów weselnych jest stworzenie na imprezie weselnego drink baru. Weselny Drink Bar to miejsce, w którym każdy z gości będzie mógł zamówić swój ulubiony koktajl - drink wykonany z wielu rodzajów alkoholi. Każdy znajdzie tutaj coś odpowiedniego dla siebie. Co więcej, na środku stołu barowego będzie zdjęcie pary młodej, która w trakcie wesela również stanie za barem.
Polska, Gdynia
Atelier smaku jest pracownią kulinarną powstałą z pasji do dobrego i zdrowego jedzenia. To miejsce, w którym kuchnia bezglutenowa łączy się z kuchnią wegańską, tworząc niesamowitą mieszankę smaków i aromatów. Atelier smaku działa według zasady — jedzenie ma być nie tylko zdrowe, ale i smaczne. To potrawy burzące mit zdrowego, lecz mało doprawionego jedzenia. Twórcy Atelier smaku dopilnowali, by ws...
Del Papa Ristorante to włoska restauracja w sercu Krakowa. Spotkasz tu pyszne włoskie dania, które powstają w oparciu tylko o oryginalne produkty. Restauracja powstała z pasji do Włoch i kuchni włoskiej. Może pochwalić się nominacją w przewodniku Michelin a także wysoką punktacją w przewodniku Gault Millau. W restauracji spotkasz wiele dań kuchni włoskiej, a specjalnością jest ręcznie wyrabiany ma...
Włochy, Atessa
Historia S.Z. TARTUFI zaczyna się w Abruzji w połowie lat 80., kiedy Pasquale i Ugo, początkowo poszukiwacze, kładą pierwsze fundamenty tego, co wtedy było tylko hobby, a z biegiem lat stało się ich działalnością handlową. Doświadczenie zdobyte w tej dziedzinie okazało się kluczowe: miłość do natury, jej produktów oraz więź z psem to czynniki, które zawsze towarzyszyły im w ich działalności, która...
Włochy, Grottaferrata
La Raparelli Funghi e Tartufi jest obecna od lat na gastronomicznym rynku jako dostawca grzybów borowików i trufli, zarówno jako surowiec, jak i produkt gotowy. Zajmuje się importem grzybów borowików oraz eksportem cennych trufli, nieustannie poszukując innowacyjnych przetworów gastronomicznych, aby zaspokoić podniebienia coraz bardziej wymagających klientów. Z doskonałej jakości surowców powstają...
Polska, Wieliczka
Polska, Lublin
Polska, Bialystok
Polska, Warszawa
Polska, Warszawa

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play