Francja, Beaumont De Lomagne
...To miłość do rzemiosła i powaga, które doprowadziły małą wędzarnię z Beaumont, założoną w 1888 roku przez Antoine'a Micouleau, do przekształcenia się w La Maison Micouleau, rzemieślniczą konserwownię. Od tego czasu przekazujemy nasze przepisy z pokolenia na pokolenie. W sercu naszego kraju, Lomagne, nadajemy pełnię smaku słowu terroir. Nasze foie gras, konfitury, cassoulet i inne typowe dania...
Francja, Vezac
Założona ponad 80 lat temu, firma DELMOND FOIE GRAS jest rodzinnym przedsiębiorstwem specjalizującym się w produkcji foie gras. Firma dysponuje zakładem uboju i rozbioru w Dordogne. Jej działalność w zakresie handlu hurtowego i półhurtowego rozwija się z każdym rokiem. W ten sposób firma produkuje i sprzedaje foie gras, piersi, filety, udka, skrzydełka, żołądki itp. Łącząc rzemiosło z tradycją, DELMOND FOIE GRAS zobowiązuje się do produkcji produktów najwyższej jakości.
Francja, la Trinité
... ewentualnych spotkań w dogodnym dla Państwa terminie. Sprzedajemy również produkty spożywcze bez wieprzowiny i składników pochodzenia wieprzowego. Kontakt w celu uzyskania wyceny na dużą ilość dla profesjonalistów. Sprzedaż hurtowa na podstawie wyceny: szampan od producentów, wina wyborne, kawior, foie gras, przyprawy, sztuka stołowa, wina włoskie z różnych regionów, koniak, calvados, wyjątkowa...
Francja, Lanzac
... rillettes z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały, takie jak konfitura z kaczki z pomarańczą i cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade dysponuje również szeroką gamą zestawów produktów regionalnych. Produkty sprzedawane są w naszych własnych sklepach, delikatesach oraz restauracjach. Sala seminaryjna z dostępem do internetu oraz sala restauracyjna są w budowie na rok 2016.
Francja, Montaut
Założona w 1920 roku, Maison LAFITTE od czterech pokoleń specjalizuje się w gastronomii Landaise. Maison jest prawdziwym specjalistą w tradycyjnym tłuszczu z kaczki. Produkuje foie gras z kaczki i gęsi, konfitury, piersi, skrzydła i udka z kaczki. Oferuje również przystawki i dania gotowe, takie jak pasztet z kaczki, mus z kaczki, rillons i rillettes, tradycyjne pasztety, terriny, pasztety...
Francja, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA to rzemieślnicza firma zajmująca się produkcją foie gras, pasztetów i dań gotowych. Oferujemy produkty najwyższej jakości, w poszanowaniu tradycji, bez barwników i konserwantów. Posiadamy certyfikat BIO dla linii pasztetów oraz dla musu jabłkowego. W katalogu znajdują się trzy wegetariańskie terriny. Realizujemy paczki gastronomiczne dla gmin i komitetów przedsiębiorstw. Możliwość eksportu i dużych zamówień.
Belgia, Antwerpen
... są jedynie umiarkowanie dokarmiane. Taki sposób pracy zapewnia „idealną gęsia wątróbkę”, która zachowuje swoją strukturę i tłuszcz podczas smażenia. Tylko prawidłowa i szanowana metoda hodowli może zaowocować absolutnie najwyższej jakości produktem. Oprócz foie gras, NIVO-finess specjalizuje się w truflach. Aby zapewnić Państwu najlepszy wybór przez cały rok, współpracujemy z dostawcami trufli we Francji i Włoszech.
Francja, Cahors
SUDREAU to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży foie gras, piersi kaczki, podrobów, rillettes z kaczki, confit z kaczki oraz typowych potraw z Południowego Zachodu, takich jak Coq au Vin z Cahors lub cassoulet.
Belgia, Ronquières
Farma Landrifosse specjalizuje się głównie w foie gras (wątroba surowa i wątroba półgotowana). Oferuje również piersi kaczki mulard, pasztety (na bazie mięsa wieprzowego, cielęcego i mięsa kaczki), rillettes z kaczki, białą kiełbasę bożonarodzeniową, confit z udek kaczki, confit z żołądków, cassoulet, dżemy (cebula, cykoria, szalotka, chutney), sery, miód, oleje, octy,…...
Francja, Figeac
... rzemiosłem i pasjonaci tego nieodłącznego przysmaku świątecznego: Foie Gras. Aby zaproponować Państwu wyjątkowe Foie Gras, szczególną uwagę zwracamy na jakość naszych surowców oraz selekcję naszych foie gras. To rzemiosło przekazywane jest z pokolenia na pokolenie. Zależy nam na tym, aby zawsze Państwa zadowolić, dlatego nieustannie poszukujemy nowych smaków, które pozwolą uwydatnić i podkreślić Foie Gras.
Francja, PEYREHORADE
Założona w 1929 roku, firma BARTHOUIL produkuje i sprzedaje wędzone łososie oraz foie gras. Kaczki BARTHOUIL pochodzą od wyłącznych hodowców znajdujących się w pobliżu firmy. Szczególną uwagę zwraca się na kaczki od hodowli aż do uboju, gotowania, przyprawiania i dojrzewania. Wędzenie łososia odbywa się zgodnie z tradycyjnymi duńskimi technikami. Dzięki temu rzemiosłu oraz starym wędzarniom...
Francja, Emerainville
VDC France sprzedaje produkty z wyższej półki z francuskiej kuchni, które charakteryzują się kreatywnymi i smacznymi etykietami jakości. W miarę upływu sezonów i okazji, nasze produkty dostosowują się do aktualnych trendów. VDC France pragnie stać się kluczowym graczem jako eksporter na rynki międzynarodowe. W tym celu nasza oferta jest elastyczna i rozwija się w miarę zmieniających się preferencj...
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Castanet-Le-Haut
La Valtiere to firma rodzinna założona 25 lat temu w południowej Francji. Od hodowli po konserwację, wprowadzamy innowacje w szerokiej gamie produktów na bazie tłustej kaczki, kurczaków i foie gras, z jakością uznaną w Oksytanii. Liczne referencje, takie jak kiełbasa z kaczki, chorizo, panierowany kurczak, szaszłyki; a także autentyczne i wyjątkowe foie gras. Przez cały rok i bez przerwy.
...W sercu wysokich Pirenejów, od trzech pokoleń "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS pielęgnują dawną sztukę rzemieślniczą naszej rodziny, w TOURNAY, dawnej bastydzie z XIV wieku. AUTENTYCZNOŚĆ: foie gras, konfitury z gęsi i kaczki, starannie wyselekcjonowane. TRADYCJA: kuchnia, którą degustowano już w 1870 roku w domenie de la Lande. JAKOŚĆ: kuchnia z regionu Gaskonii, duszona dla Ciebie, rzemieślniczo i ręcznie pakowana.
Francja, Revel
Zaledwie kilka kroków od Castelnaudary, stolicy Cassoulet, Revelois od ponad pół wieku przygotowuje przepisy dziedziczone z tradycji i umiejętności chaurians w regionie Lauragais. Revelois to przede wszystkim historia André MOREL, ucznia rzeźnika z Castelnaudary, który na początku lat 80-tych, z pasją do swojej pracy i chęcią zaspokojenia gustów i podniebień, szybko zapragnął dzielić się autentyc...
Francja, Montfort En Chalosse
Założona w 1982 roku, spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE zrzesza obecnie 80 producentów. Pragnąc zachować swoje umiejętności, lokalne tradycje oraz podkreślić jakość swoich produktów, hodowcy zaangażowali się już w 1999 roku w proces Label Rouge. Wszystkie zwierzęta są hodowane na wolnym powietrzu, tuczone kukurydzą w zbiorowych wybiegach. Mają co najmniej 104 dni, gdy trafiają do spółdzielni. Spółdzielnia FOIE GRAS DE CHALOSSE produkuje foie gras, żołądki, konfitury, piersi, skrzydełka, rillettes, terriny i pasztety z kaczek.
Francja, CASTELNAUDARY Cedex
W sercu Langwedoku i Kraju Katarów, w Castelnaudary, w Aude, SODICAS CONSERVERIE pod marką Audary przygotowuje dla Twojej przyjemności to, co najlepsze w tradycyjnej kuchni Południowego Zachodu. Cassoulet, konfitury, dania gotowe, pasztety, golonki, foie gras – to wszystko produkty, które przywołują na myśl dobre życie i dobre jedzenie. Nasze lokalne produkty i tradycyjne przepisy cieszą się coraz większym uznaniem wśród konsumentów.
CIRAN BVBA to firma specjalizująca się w imporcie i eksporcie kawioru dla hurtowników i rynków detalicznych, z siedzibą w Belgii. Komercjalizujemy świeże i wysokiej jakości produkty wybrane przez naszych specjalistów. Kawior odnosi się wyłącznie do ikry jesiotra. Obok foie gras i trufli, jest uważany za jeden z trzech najlepszych przysmaków kulinarnych na świecie. Dzięki swoim ogromnym...
Hiszpania, Guijuelo (salamanca)
OD 1983 ROKU Produkty Mięsne BRISA, S.L. to firma rodzinna z siedzibą w Guijuelo, z ponad 35-letnim doświadczeniem w produkcji najwyższej jakości produktów iberyjskich. Jej początki sięgają marca 1983 roku, w małej fabryce o powierzchni około tysiąca metrów kwadratowych w centrum miejscowości Guijuelo. Miejsce, w którym zbudowano pierwsze obiekty, było dawną fabryką foie gras, która nosiła nazwę...
Francja, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market to francuska firma specjalizująca się w handlu i dostawie produktów certyfikowanych jako Halal. Pod naszą marką „Authentic & Halal” oferujemy szeroki asortyment produktów świeżych najwyższej jakości, takich jak drób certyfikowany Label Rouge, kaczka, foie gras, królik, produkty panierowane, wędliny itp. Nasza marka jest sprzedawana we Francji, w Europie, a także na rynkach...
Francja, Toulouse
... Twojej polityki marketingowej w pełnym spokoju. Nasze produkty: korek Vinolok, korkociąg, fartuch, napowietrzacz do wina Vinturi, spinwine, otwieracz do szampana, Drop Stop, wiadro, korek pompowany, profesjonalny korkociąg, korek nalewak, podkładki, tastevin, fartuch sommeliera, fartuch barmana, kieliszek do degustacji, termometr w postaci naszyjnika, chromowana lyra do foie gras, łopatka do foie gras, nóż do foie gras ze stali nierdzewnej, zestaw akcesoriów do foie gras, karton na wino, spersonalizowany vino-lok, przedmioty promocyjne, icebag, talerz na kieliszek.
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Belgia, Waterloo
... wyłącznie w kawiorze dzikim, Caspian Tradition dostosowała się do rynku, oferując inne gatunki jesiotrów z różnych źródeł, a także inne specjały z rybich jaj, takie jak ikra łososia, ikra pstrąga oraz inne delikatesy, takie jak krab królewski, foie gras, wędzony łosoś i jesiotr, szafran, trufle itp.
Francja, Paris
...plasterki „pressé” do włożenia w croque-monsieur, a także CaviarCream, „ulepszony” tarama. Innym wynalazkiem jest suszona kwiat kawioru, którą można spożywać mieloną lub w całości na risotto lub jajkach sadzonych... Poza jajkami i wędzonymi rybami, PETROSSIAN stopniowo poszerza swoją ofertę o inne produkty świąteczne: foie gras, trufle, czekolady, a także niektóre rosyjskie specjały, takie jak...
Francja, St Pal De Chalencon
Grupa Velfor, specjalista w zakresie przetwarzania tworzyw sztucznych od ponad 35 lat, oferuje dostosowane opakowania termoformowane dla przemysłu spożywczego: tacki na foie gras, tacki (do mrożenia, do mikrofalówki), pojemniki, wkładki do słodkości, dzwony do dojrzewania; dla medycyny, farmacji (opakowania na leki, blistry do sterylizacji, worki na roztwory medyczne, opakowania pierwotne i...
Francja, Saint-Berthevin
... - Kawałki kurczaka - Kura - Kogut - Produkty drobiowe - Kurczak wiejski - Kogucik - Przepiórka - Indyk - Królik - Kaczka (cała, ćwiartka, filet, udko ...) - Kaczka tłusta (filet, foie gras) - Indyk - Kawałki indyka - Produkty z indyka - Kebab - Wędliny - Gołąb - Dziczyzna - Wypieki / Chleby - Masło - ...
Francja, St Medard D Eyrans
Założona w 1948 roku w Nérac w Lot-et-Garonne, firma LOU GASCOUN zbudowała swoją reputację przez prawie 50 lat na jednym produkcie: słynnej żółtej puszce pasztetu z wątróbki wieprzowej, opartej na rodzinnej recepturze. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane ręcznie, zgodnie z tradycyjnymi przepisami z Południowego Zachodu, z wykorzystaniem starannie wyselekcjonowanych świeżych składników, przygotowywanych bez barwników i konserwantów. Oferujemy foie gras, pasztety, matelot z węgorzy, zupę z basenu Arcachon, lampreję itd.
Francja, LA SEGUINIERE
... projektowym, JYGA PROCESS projektuje i produkuje maszyny specjalne dla przemysłu, maszyny specjalne do pakowania, transportu, pakowania, mechanizowanego pakowania i ładowania: ciągłe maszyny do pakowania w kartony, sekwencyjne maszyny do pakowania, maszyny specjalne do bag in box, maszyny do pakowania w blistry, linie pakujące do foie gras, półautomatyczne maszyny do zamykania tack, maszyny do...
Francja, Blénod-les-Toul
...piwnice i biura mieszczą się w Blénod-les-Toul. Winnica Claude Vosgien oferuje zwiedzanie piwnic oraz degustacje, a także poczęstunki w gospodarstwie. To doskonała okazja, aby odkryć côtes-de-toul, marc, alkohole i likiery oraz produkty regionalne, takie jak suflet mirabelkowy, tarty lotaryńskie, foie gras czy dżemy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play