Polska, Lublin
...Wysokomokrewnione analogi mięsa (HMMA) stanowią przełom w alternatywach mięsa roślinnego, oferując teksturę i smak niezwykle zbliżony do tradycyjnych produktów mięsnych. Wykonane z surowców wolnych od GMO i bez soi, HMMA zostały zaprojektowane, aby sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu na zrównoważone i pożywne opcje bezmięsne. Innowacyjny proces produkcji, wykorzystujący modułowy ekstruder...
Polska, ZBĄSZYNEK
...Produkcja szaszłyka z mięsa drobiowego oraz wieprzowego, z dodatkiem cebuli, boczku, papryki. Mięso drobiowe to filet z kurczaka, udko z kurczaka. Mięso wieprzowe to szynka lub karkówka. kebab z mięsa drobiowego, udko, filet. Naturalne przyprawy. Żadne mieszanki. Mięso pochodzenia polskiego.
Polska, Tychy
Firma zajmuje się produkcją mięsa z nogi kurczaka oraz mięsa z uda indyka. Produkcja odbywa się ręcznie z wykorzystaniem doświadczonej kadry pracowniczej. Trybujemy również maszynowo urządzeniami najwyższej światowej klasy. Oferujemy nasze produkt w formie schłodzonej oraz mrożonej. Zapewniamy transport na terenie całej Europy.
Polska, Rzeszów
... kontrolujemy czy ściółka jest sucha, a w kurniku panuje odpowiednia temperatura. Dbamy, aby zawsze wystarczyło urządzeń do pojenia i karmienia kurczaków oraz, żeby mogły swobodnie chodzi w kurniku. W sprzedaży mamy między innymi uda kurczaka, ćwiartkę z kurczaka i skrzydło drobiowe. Gwarantujemy najwyższą jakość produktów i konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszamy!
Polska, Keblowo
Firma Podolski to zakład rozbioru drobiu. Łączymy tradycję i doświadczenie z nowoczesnością i rozwojem. Aby jakość naszych produktów była wysoka w zakładzie prowadzimy dzielenie tuszki bazując na maszynach wiodących producentów. Oferujemy kurczaka i jego elementy: - filet - noga - mięso z nogi - ćwiartka - skrzydełko Firma dysponuje własną nowoczesna bazą transportową. Codziennej naszej pracy...
Polska, Świnna
Zakład rozbioru drobiu położony na południu Polski specjalizujący się w mięsie z nogi kurczaka oraz elementach skrzydła. Oferujemy towar świeży oraz mrożony o najwyższej jakości, zgody z wymogami prawa krajowego, a także unijnych instytucji. Nasza firma posiada uprawnienia do eksportu na kraje Unii Europejskiej, rynki zachodniej Afryki (Benin, Ghana, Liberia, Gabon) oraz Azji (Hong Kong) .
Polska, Olsztyn
Wipasz S.A. jest największym polskim producentem pasz. Wykorzystując nasze doświadczenie rozpoczęliśmy produkcję zdrowej żywności. Aktualnie Zakład Drobiarski w Mławie oferuje mięso z kurczaka najwyższej jakości (tuszkę, elementy, podroby). Jest to możliwe dzięki naturalnemu programowi karmienia, wyselekcjonowanej, kontrolowanej holowli i nowoczesnemu przetwórstwu. Nasze hasło przewodnie- Z polskich pól na polski stół.
Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i...
Polska, Sierakowice
Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Swą wyjątkowość zawdzięcza unikalnej technologii produkcji wyrobów drobiowych, których skład stanowi 100% mięsa drobiowego. Wytwarzanie produktów oparte jest na recepturach własnych i stosowaniu tylko...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play