Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Hiszpania, Totanes
...Ser Manchego jest wytwarzany w regionie La Mancha, z mleka owiec rasy Manchega, co daje mu charakterystyczny i bogaty smak. Produkcja odbywa się przez cały rok. Rozróżniamy ser półtwardy od twardego na podstawie okresu dojrzewania. Pierwszy ma minimalny okres dojrzewania wynoszący 60 dni, ser twardy 180 dni, a ser stary 365 dni. Wnętrze sera ma kolor kości słoniowej, z oczkami równomiernie...
Hiszpania, Fuente el Fresno
Produkcja oliwy z oliwek extra virgin, orzechów (pistacji i migdałów), roślin strączkowych, sera w oliwie z oliwek, dżemów i sosów. Dystrybucja sera owczego manchego i koziego oraz produktów cukierniczych. Produkty naturalne do spożycia lub do użycia w cukierniach i na prezenty firmowe.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play