Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
...Wytwarzany ręcznie z Pimentón D.O z La Vera (Cáceres), marynowany w naturalnych przyprawach, soli, czosnku i oregano. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 5-6 miesięcy, charakteryzuje się niezwykłym zapachem i aromatem. Proces produkcji: Maceracja, marynowanie, nadziewanie, suszenie, dojrzewanie, krojenie i pakowanie. Składniki: Łopatka wieprzowa Iberico Bellota, Pimentón D.O z La Vera...
Niemcy, Hamburg
... orzechami laskowymi. Kombinacja tekstur i smaków w Ferrero Rocher zapewnia pyszne doznania zmysłowe. Chrupiąca waflowa skorupka zapewnia sycący kęs, podczas gdy gładkie i kremowe nadzienie rozpływa się na języku. Prażony orzech laskowy dodaje orzechowego i lekko chrupiącego akcentu, uzupełniając słodycz czekolady.
Włochy, Milano
Zaledwie kilka minut od centrum Mediolanu, lokal La Piadina Felice jest przytulny i oferuje szeroki wybór Piadin! Ciasto jest wałkowane i pieczone na miejscu, z dużą szybkością, a nadzienie składa się z najwyższej jakości, świeżych i pysznych składników. Ciasto jest robione ręcznie, z możliwością wyboru wersji pełnoziarnistej, wielozbożowej i Kamut. To doskonała alternatywa dla zwykłej przerwy na lunch dla osób pracujących w pobliżu centrum Mediolanu! Dostępne również ciasto pełnoziarniste robione ręcznie!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play