Francja, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES to francuska firma, specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat firma rodzinna kładzie nacisk na dobrostan zwierząt i jakość. Przepiórki są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Firma wykorzystuje lokalne roślinne pasze i preferuje zrównoważone praktyki. Nasza wiedza opiera się z jednej strony na selekcji zwierząt, a z drugiej na dobrych warunka...
Direct Meat Service to firma rodzinna specjalizująca się w premium produktach mięsnych dla klientów detalicznych i hurtowych. Z ponad trzydziestoletnim doświadczeniem w branży, zbudowali reputację dostarczania najwyższej jakości wołowiny, wieprzowiny, jagnięciny i drobiu, wszystko pozyskiwane z zaufanych farm. Ich nowoczesny zakład zapewnia optymalne przetwarzanie i pakowanie, utrzymując najwyższe...
Niemcy, Gelsenkirchen
... ćwiartki) 93% VL - Skład (60% przednie ćwiartki + 40% tylne ćwiartki) 98% VL - Przednia ćwiartka 93% VL - Przednia ćwiartka 98% VL - Tylna ćwiartka 4 cięcia 93% VL - Tylna ćwiartka 4 cięcia 98% VL Przetworzone mrożone mięso wołowe Typ: Mięso bawoła Styl: Mrożone Proces mrożenia: BQF Cechy: Bez kości Część: Wszystkie części Typ produktu: Mięso czerwone Temperatura mrożenia: - Mrożone w: minus 40 stopni Celsjusza - Przechowywane w: minus 20 stopni Celsjusza.
...Produkcja i eksport kurczaka oraz produktów spożywczych. W Turcji, Brazylii i Polsce nasze zakłady produkcyjne i rzeźnie działają zgodnie z ekologicznymi i naturalnymi metodami produkcji.
Włochy, Villafranca Piemonte
... włoskich wędlin. Firma zajmuje się ubojem, przetwarzaniem i handlem mięsem wieprzowym, zawsze zapewniając świeży i naturalny asortyment. W ofercie znajdują się: świeże i mrożone mięso wieprzowe, kiełbasy, szynki, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta i cotechino.
Hiszpania, Moraleja De Enmedio-Madrid
Grupo Avimosa. Z farmy na Twój stół. Kontrola i jakość na wszystkich etapach produkcji naszych produktów. Produkcja mięsa kurczaka i jajek do spożycia. Fabryka pasz.
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny. Na...
Słowacja, Tešedíkovo 1532
Rzeźnie skoncentrowane na uboju świń rynkowych na Słowacji. Hurtowa sprzedaż połówek wieprzowych, podrobów i połówek loch.
Włochy, Volla
Firma Golden Beef S.r.l, założona w 2016 roku, prowadzi swoją działalność głównie w regionie Kampania. Jej podstawowym obszarem działalności jest sprzedaż mięsa wołowego i wieprzowego najwyższej jakości, pochodzącego z europejskich i włoskich ras. W naszym portfelu klientów znajdują się zarówno średniej wielkości supermarkety, jak i punkty sprzedaży, czyli rzeźnie, w których dystrybuujemy nasze...
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Hiszpania, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedaje mięso wieprzowe zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Dostawca: mięso, wieprzowina, przetwarzanie, świnie, rzeźnia.
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Hiszpania, Riudellots De La Selva-Girona
Rzeźnia i sala przetwórstwa wieprzowego. Sprzedajemy wieprzowinę zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym. Eksportujemy na całym świecie.
Belgia, Aubel
Firma Lovenfosse ma na celu sprzedaż tusz wieprzowych i ich części przeznaczonych dla rzeźników, dużych detalistów i producentów wędlin.
...Nasza firma należy do europejskich liderów w produkcji sprzętu spożywczego. Jesteśmy ekspertami w dziedzinie innowacji technologii przetwarzania żywności. Nasza firma pracuje nad planowaniem nowych, zintegrowanych produktów do zastosowania w trzech obszarach: słodycze, nabiał oraz mięso/ryby. Ponadto odnosimy sukcesy w innowacjach całkowicie nowych produktów. Specjalizujemy się w innowacjach nowoczesnych kompleksów przemysłowych z programowalnym oprogramowaniem sterującym.
Niemcy, Hermsdorf/thüringen
... Hathaway, przejęła 80 procent akcji Cabinplant. Ralf Astrup, CEO, oraz Jan Helskov, CFO, są odpowiedzialni za zarządzanie Cabinplant A/S. Naszym głównym celem jest globalny rozwój, produkcja i marketing innowacyjnego, wysokiej jakości sprzętu przetwórczego dla przemysłu spożywczego. Skupiamy się na 5 segmentach: Ryby i owoce morza Owoce i warzywa Mięso i drób Produkty mleczne...
Hiszpania, Muñana-Ávila
Fabryka szynki, rzeźnia i sala uboju, sklep.
Luksemburg, Wecker
Coboulux jest jednym z dwóch rzeźni w Luksemburgu. Dziś linia uboju jest wysoko zmodernizowana, aby zapewnić zarówno dobrostan zwierząt, jak i jakość mięsa. W Coboulux ubijane są bydło, cielęta, świnie, maciory, prosięta, owce oraz konie. Coboulux zaopatruje się przede wszystkim, w miarę dostępności na rynku, w najlepszej jakości bydło oznaczone etykietą „Produkt z regionu” oraz świnie „Marka krajowa”. To dzięki tej jakości oraz spersonalizowanej obsłudze, najbardziej renomowane rzeźnie w kraju, liczne supermarkety oraz wiele instytucji są wśród naszych klientów.
Luksemburg, Ettelbruck
Rzeźnia Ettelbruck w Wielkim Księstwie Luksemburga to rzeźnia znajdująca się w pobliżu hodowli, w sercu rolnictwa. Stawia maksymalne bezpieczeństwo żywności na pierwszym miejscu, dbając o jakość swoich produktów. Obsługiwana przez wydajny zespół sprzedaży, Rzeźnia Ettelbruck zaspokaja potrzeby lojalnej i rosnącej klienteli, wśród której znajdują się rzeźnie, supermarkety, zakłady przetwórcze oraz klienci indywidualni.
Hiszpania, Sevilla
Producenci. Rozbiór, filetowanie mrożonego mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego. Kupujemy świeże tusze do rozbioru i ultramrożenia, dzięki czemu uzyskujemy świeże ultramrożone mięso. Posiadamy ponad 100 referencji rozbioru w całości i w plastrach, sprzedajemy w opakowaniach po 2, 4 i 8 kilogramów, a także mamy mniejsze formaty specjalnie dla firm kierujących się do konsumenta końcowego, takich jak supermarkety, hurtownie, sklepy specjalistyczne w zakresie mrożonek itp. Oferujemy produkt najwyższej jakości w konkurencyjnej cenie i zawsze dostosowujemy się do potrzeb klienta.
Hiszpania, Lorca (murcia)
... do dodania do naszej sieci hodowców farmy z innych krajów, aby móc zaopatrywać się i dostosowywać do umów handlowych między krajami. To jedna z wielkich zalet, które posiadamy, ponieważ dzięki tej sieci, którą stworzyliśmy, możemy eksportować w dowolne miejsce na świecie. Importerzy, rzeźnie, duże sieci supermarketów oraz rzeźnie w Europie, Afryce i na Bliskim Wschodzie kupują produkty Ganados y Carnes Diego Navarro. Eksportujemy do ponad 15 krajów na całym świecie. 10-letnie doświadczenie w eksporcie żywych zwierząt oraz zwierząt uboju halal.
Włochy, Cremona
... Valle, salami i wędliny to doskonałości, które należy chronić. Małe arcydzieła smaku, które utrzymują przy życiu etapy przygotowania, obróbki i sezonowania z dawnych lat. Antica Valle to ziemia, która strzeże ponadczasowych zasad tradycji. Tutaj region ma przewagę, ponieważ surowiec jest przetwarzany na ciepło, a proces przetwarzania kończy się w ciągu 48 godzin, aby podkreślić naturalność, smak i świeżość. W Antica Valle hodowle i rzeźnie są historycznie wszędzie, co sprzyja niezwykłej jakości i codziennym kontrolom.
Belgia, Liège
Cobelvian to belgijska spółdzielnia producentów mięsa. Cobelvian rozwija dwie linie wieprzowe: „Wieprzowina Cobelvian”: mięso tradycyjne, śledzone i produkowane z zachowaniem ścisłych przepisów prawnych, które podkreśla troskę hodowców o dostarczenie produktu wysokiej jakości. „Wieprzowina z Kraju Herve”: mięso o zróżnicowanej jakości, produkowane zgodnie z wymaganiami specyfikacji, certyfikowane przez zewnętrzną kontrolę przeprowadzoną aż do rzeźni.
Włochy, Milano
... produkujących mięso na świecie, wybranych hurtowników oraz najważniejszych sieci handlu detalicznego w Włoszech i Europie. Nasze współprace i udziały obejmują gospodarstwa rolne, centra hodowlane i tuczne, rzeźnie, firmy transportowe i spedycyjne, magazyny chłodnicze oraz obiekty dystrybucyjne.
Rumunia, Sebes Jud.alba Iulia
... własnych strusi. Zdrowe pisklęta uzyskuje się z wylęgu. Strusie są karmione naturalnym paszą produkowaną na naszej farmie. Ubój i pakowanie mięsa odbywa się w higienicznie bezpiecznych warunkach w naszej rzeźni. Mięso strusia jest uważane przez wielu ekspertów za mięso przyszłości, jest to mięso czerwone, wysoko cenione przez dietetyków za swoje cenne właściwości odżywcze oraz niską zawartość tłuszczu i...
Portugalia, Trofa
Jednostka Przetwarzania Produktów Ubocznych (UTS) jest odpowiedzialna za recykling produktów ubocznych, które są przetwarzane w Savinor, takich jak mięso i ryby, aby mogły być ponownie wykorzystane lub otrzymały odpowiednie zakończenie. Te produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego pochodzą z ponad 50 rzeźni i 200 innych punktów sprzedaży, takich jak zakłady rozbioru, rzeźnie, hipermarkety, a także...
Belgia, Grobbendonk
Firma mięsna P. Wils jest „specjalistą” w zakresie rozbioru głów wieprzowych i jest uznawana za udaną rzeźnię dostarczającą świeże lub mrożone mięso wieprzowe dla przemysłu przetwórstwa mięsnego. Około 75% produktów jest eksportowanych na całym świecie. W zależności od wymagań klienta, spełniamy określone cięcia, zawartość tłuszczu lub specjalne opakowania. Silna automatyzacja naszego procesu produkcyjnego oraz produkcja w linii pozwala nam dostarczać produkt ekonomiczny i wysokiej jakości, z poszanowaniem najsurowszych norm higienicznych.
Francja, Chemy
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.
Belgia, Marcinelle
Rzeźnie Renmans gwarantują mięso o nienagannej jakości pod względem higieny. W rzeczywistości, mięso mielone jest przygotowywane na bieżąco w miarę składania zamówień przez klienta, dzięki czemu mięso mielone nie pozostaje dłużej niż 24 godziny na półkach. Ponadto, Renmans zapewnia, że mięso nigdy nie przechodzi przez zamrażarki. Wreszcie, Renmans stawia na mięso pochodzenia belgijskiego, jednocześnie preferując krótki łańcuch dostaw.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play