Słowacja, Košice
Witamy w MILKYLAND, wiodącym liderze w branży dystrybucji żywności z dziesięcioletnim doświadczeniem w sprzedaży hurtowej, imporcie/eksporcie oraz efektywnym zarządzaniu logistyką. Nasza główna specjalizacja to produkty mleczne, w szczególności różnorodne sery i alternatywy wzbogacone tłuszczami roślinnymi. Z dumą oferujemy wybór premium serów, takich jak Mozzarella, Edam i Trappist, z których każ...
Hiszpania, Salamanca
Nasza firma zajmuje się magazynowaniem i sprzedażą skór i surowych skór, raw wet salted, hides, cow, z dużym doświadczeniem w branży. Sprzedajemy również skóry w pickled i wet blue. Posiadamy magazyn zlokalizowany w północno-wschodniej Hiszpanii, z ponad 30-letnim stażem, z nagromadzonym doświadczeniem i historią, która potwierdza nas jako liderów na rynku, oraz drugi w Madrycie (w centrum Hiszp...
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... mleko owcze Rodzaj produkcji: Koagulacja enzymatyczna Podpuszczka: Podpuszczka zwierzęca z jagnięcia Rodzina: Ser dojrzewający z prasowanej masy, niegotowanej, z pleśniową/umywaną skórką Dojrzewanie: Od trzech do pięciu miesięcy.
Włochy, Orbassano
...Rodzaj ravioli w kształcie okrągłym, przysmak, który łączy elegancję trufli, z jej niepowtarzalnym aromatem, z solidnością pecorino (ser owczy), dla niezapomnianego doświadczenia kulinarnego. 'Bogaty' to najbardziej odpowiedni termin do opisania tych ravioli o innej formie, okrągłej i nieco większej niż klasyczne ravioli.
Włochy, Martina Franca
...Ser z orzechami to dojrzały ser z mleka krowiego, wzbogacony wysokiej jakości orzechami włoskimi. Aromaty, które przenikają ten ser, są szczególnie delikatne, o średniej trwałości i umiarkowanej intensywności. Gęsta i topniejąca masa serowa jest wzbogacona brązowymi orzechami wymieszanymi w jej wnętrzu, oferując unikalne doznania smakowe. Na podniebieniu słodycz sera jest podążana przez roślinne i owocowe aromaty, z orzechem zawsze na pierwszym planie. Ten ser jest idealny dla tych, którzy szukają wyrafinowanego i charakterystycznego smaku, doskonałego do wzbogacenia potraw i przystawek.
Hiszpania, Cuarte De Huerva
...Ser owczy dojrzewający „Riserva” od Boffard Ser typu „Riserva” to dojrzały ser produkowany w 100% z surowego mleka owczego, zgodnie z dawną tradycją kastylijską. Proces dojrzewania, ściśle kontrolowany, trwa minimum 8 miesięcy (dla produktu o wadze 3 kg) lub 4 miesiące (dla produktu o wadze 1 kg), podczas których sery są wyjmowane z magazynu 3 razy, aby zostały pokryte oliwą z oliwek. Oliwa...
Włochy, Radicofani
...To ser wytwarzany wyłącznie z mleka owczego, produkowany w kształcie miski typowym dla Val d'Orcia, ważący około 1,5 kg.
Hiszpania, Malagón
...Ser prasowany z pasteryzowanego mleka owczego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 180 dni.
Francja, Auros
...To dla nas jeden z najlepszych producentów z Pirenejów. Znajdujemy tu złożoność aromatyczną, której nie można znaleźć nigdzie indziej. Gama serów twardych z Pirenejów jest szeroka, a te produkty mogą być wysyłane bez chłodzenia (-26°). Dzięki temu oferujemy darmową dostawę w Europie od 30 kg. Gama: SER OWCZY, SER KROWI, MIESZANKA Ser Krowi i Owczy, SER KOZI, Ser Niebieski z OWIEC, Mieszanka...
Włochy, Fidenza
...Supramonte to ser owczy o minimalnym czasie dojrzewania wynoszącym 60 dni. Smak jest lekko słony, a tekstura staje się krucha w miarę dojrzewania.
Włochy, Dorgali
...Ser o wyrazistym charakterze, produkowany wyłącznie z całego mleka owczego, gwarantujący zdecydowany i lekko pikantny smak, który wyróżnia się w każdym kęsie. Jego półgotowa, zwarta masa o czystej białej barwie jest zamknięta w cylindrycznej formie z niejadalną skórką, będącą świadectwem starożytnej sztuki i drobiazgowej dbałości o szczegóły. Idealny, aby dodać odrobinę klasy Twoim potrawom, od prostego tarcia po bardziej wyszukane przepisy.
Francja, Esquiule
...Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w naszej piwnicy w Kraju Basków. Te sery są produkowane wyłącznie przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Dojrzewanie ręczne i rzemieślnicze. Ten ser posiada AOP. Oznaczenie pochodzenia kontrolowanego.
Hiszpania, Badajoz
...Ser owczy 100% manchego, z naturalną żółtawą skórką, kremowy, w kolorze kości słoniowej, charakteryzuje się dobrym aromatem i smakiem, dostępny w różnych profilach dojrzewania.
Finlandia, Turku
...Z pikantnymi nutami, Roquefort Papillon jest elegancko zrównoważony pomiędzy miękkością a kruchością. Ten surowy ser owczy dojrzewający w naturalnych jaskiniach przeniesie Cię prosto na wieś południowej Francji. Waga: 100g...
Hiszpania, Fresno De La Vega (león)
...Ser produkowany na południu prowincji León z mleka owczego, dostępny w odmianach DOJRZAŁY, DOJRZAŁY, PÓŁDOJRZAŁY i MIĘKKI. Dostępny w jednostkach 1 kg lub 3 kg pakowanych próżniowo. Oferujemy również ser kozi oraz mieszankę sera owczego i krowiego.
Nuova Commerciale Siciliana s.r.l. zajmuje się rafinowaniem, handlem i dystrybucją żywności i win od 1979 roku. W ciągu ostatnich 35 lat firma opracowała pełną gamę usług, dostosowanych do potrzeb sektora hotelarskiego, HORECA oraz żywności i wina. Kieruje się do właścicieli i menedżerów restauracji, delikatesów i sklepów z produktami regionalnymi, pubów, hoteli, agroturystyki, rejsów, supermarket...
Pasujące produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Hiszpania, Madrid
...Dlatego natura jest źródłem jakości wszystkich naszych serów. Rodzaje: Ser mieszany dojrzewający (V-C-O) Ser mieszany półdojrzewający (V-C-O) Ser wytwarzany z mleka owczego Ser owczy dojrzewający Ser owczy rezerwowy Mini ser półdojrzewający owczy Mini ser półdojrzewający mieszany (V-O)...
Hiszpania, Salteras
...Produkujemy ser Manchego DOP z mleka pasteryzowanego/surowego 3, 6, 8, 12 MIESIĘCY...
Francja, Malataverne
...Suszone pomidory, oliwa z oliwek extra virgin, migdały, ser owczy, czarny pieprz, bazylia, czosnek, sól, kwas cytrynowy...
Portugalia, Vale De Cambra
...Masłowy ser, dojrzewający, z bardzo miękką i białą pastą, z miękką i żółtawą skórką. Ma intensywny i wyraźny smak oraz aromat. Formaty sprzedaży: Od 75g do 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cylindryczny kształt (typ talerza)...
Hiszpania, Cijuelas (granada)
Aceitunas CAMPOTORO produkuje, pakuje i eksportuje oliwki z naturalnymi nadzieniami, słodkie oliwki nadziewane owocami, oliwki przyprawione, pasztety, domowe konserwy warzywne, dżemy o unikalnych smakach, miód o unikalnych smakach, oliwę z pierwszego tłoczenia, oliwy z pierwszego tłoczenia aromatyzowane i macerowane, specjalne mąki, oliwki i oliwy organiczne. Nasza produkcja jest pół-ręczna, co p...
Francja, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smak lekko pieprzny, przypominający zarówno miętę, jak i tymianek. Nazywana również pieprzem osła. Roślina Sarriette - Satureja. Kuchnia Sosy, dziczyzna, świeży ser kozi i owczy, warzywa strączkowe, fasola, dynie i kabaczek, groszek. Forma / Ilość Zioła BIO SUSZONE / 40g - 220g. Pochodzenie Francja - Roślina 100% ekologiczna. Właściwości Działanie wspomagające trawienie...
Francja, Furiani
...Składniki: pomidory, korsykański ser owczy, cebula, sól, pieprz, cukier, zioła. Waga: 150g. Referencja: SAUCETOMTOM...
Francja, Rungis Cedex
...Ser kozi Specjały z Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois lub Touraine, Buisson oferuje szeroki wybór serów kozi. Ser kozi z Poitou-Charentes Ser kozi z Quercy Ser kozi z Sancerrois Ser kozi z Touraine ser owczy ser owczy twardy ser owczy półtwardy...
Włochy, Sant'ilario D'enza
My w DalterFood Group od ponad 45 lat z pasją zajmujemy się selekcją, porcjowaniem i pakowaniem najlepszych włoskich serów dojrzewających DOP oraz innych włoskich specjałów, które dystrybuujemy na całym świecie. Na pierwszym miejscu znajduje się nasza duma, Parmigiano Reggiano, który produkujemy na wzgórzach Appennino Reggiano w naszych dwóch mleczarniach: Caseificio Colline del Cigarello i Canoss...
Francja, Hélette
... są naturalne: owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 12 miesięcy dojrzewania na desce drewnianej, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka 5-6 miesięcy dojrzewania, owczy AOP Ossau-Iraty 4 miesiące dojrzewania, tomette Petit Agour z surowego mleka z papryką, tomme z mleka krowiego baskijskiego, tomme z mleka krowiego i owczego, cegła owcza, owczy z papryką z Espelette, tomme z mleka koziego i owczego, owczy AOP Ossau-Iraty z surowego mleka z papryką z Espelette, tomme kozia. Dom Agour oferuje sery całe, pół sery, w porcjach, pokrojone w plastry.
...Producent serów z mleka krowiego. Producent serów z mleka koziego: mini kozi ser regionalny, crottin z koziego mleka... Producent serów z mleka owczego: owczy ser formowany... Producent crottinów z Chavignol... Francuski producent deserowych śmietanek. Producent konfitury mlecznej z solą z Guérande;...
Wysyłamy na całą Europę najlepsze typowe produkty z Sardynii: Ser owczy; Sery krowie; Wina (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Likier z mirty; Tradycyjne słodycze; Tradycyjne makarony (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Nasi klienci to osoby prywatne oraz sprzedawcy. Szybkie wysyłki!!
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play