Włochy, Martina Franca
Pioggia Store to włoska firma lider w produkcji i dystrybucji typowych produktów spożywczych z Apulii, z naciskiem na eksport na rynki międzynarodowe i sprzedaż hurtową. Dzięki starannemu doborowi surowców, pochodzących wyłącznie z lokalnych upraw i hodowli, gwarantujemy autentyczne i wysokiej jakości produkty. Nasza oferta obejmuje świeże sery, takie jak mozzarella di bufala, kremowa burrata, d...
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
Portugalia, Valença
... koszty, dzieląc je między kilka fabryk. Produkty, które sprzedajemy to: konserwy owocowe, warzywa i rośliny strączkowe, konserwy rybne, sery i analogi serów w plastrach oraz w postaci tartej, wędliny (wędliny, bekon, chorizo, salami), makarony z semoliny pszennej, oleje roślinne i oliwa z oliwek, soki i nektary, czekolady i ciastka, mrożone warzywa, mleko UHT, sałatki chłodzone, sosy (majonezy, ketchup, musztarda i wiele innych), mrożone ryby oraz ultra mrożone owoce morza (krewetki), mrożone mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe.
Firma FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, założona w 1992 roku, produkuje i importuje artykuły spożywcze z Europy Wschodniej. Specjalizujemy się w tradycyjnej wędlinie bez chemicznych dodatków oraz w produkcji płatów ciasta (kore-yufka), rodzaju ciasta filo. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importuje i dystrybuuje również wszelkiego rodzaju artykuły spożywcze pochodzące z krajów Bałkanów: kawa Minas, ajvar, lutenica, kiszona kapusta, grillowane papryki, Vegeta, Argeta… Salami z kurczaka, kiełbasy wołowe, wędzony filet wieprzowy, wędzone mięso wołowe, zupy, sery, feta, różne ciastka…...
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
... Norte, tuńczyk, sardynki, igły, kalmary, małże, nożyce i węgorze. - Ręcznie robione konserwy z anchois i sardeli. - Konserwy z warzyw. - Sery z różnych hiszpańskich oznaczeń pochodzenia (asturyjskie, galicyjskie i ekstremadurskie). - Miód i dżemy (ręcznie robione), 40 smaków. - Szafran, papryka i inne przyprawy. - Marynaty (oliwki, cebulki, banderillas itp.). - Ryż i rośliny strączkowe. - Wina czerwone, różowe, białe i słodkie (deserowe), ze wszystkimi D.O. - Wermut, finos i manzanillas. - Cavy i szampan. - Ręcznie robione likiery.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play