Francja, Saint-Bris-Le-Vineux
... apetyczny. Podniebienie odkrywa smaki prażone i waniliowe, połączone z małymi czarnymi owocami. POŁĄCZENIA POTRAW I WINA Serwować w temperaturze około 15°C z pieczonym królikiem, grillowanym antrykotem lub czerniną z smażonymi jabłkami. Doskonale komponuje się również z serami takimi jak Délice de Bourgogne lub Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Szczep: Gamay Noir Winnica: gleby granitowe – klimat kontynentalny...
Francja, Saint-Vérand
...aby kontrolować wigor odmiany winogron. Wigor odmiany winogron. Przycinanie: bardzo krótkie przycinanie w kształcie gobletu, aby kontrolować plony. Winifikacja: Zbiory: ręczne. Metoda: Tradycyjne Beaujolais, półwęglowe, całe kiści. Maceracja: 6 do 10 dni. Starzenie: w kadziach. Notatki degustacyjne: Finesse i głębia. Piękny kolor z malinami, z zaskakująco eleganckim bukietem, z nutami dzikich owoców. Na podniebieniu wino jest mięsiste i dobrze skonstruowane. Finisz jest długi i aromatyczny.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play