Jesteśmy Państwa partnerem w zakresie naszych trzech głównych filarów: produkcji farmaceutycznej, pakowania oraz maszyn farmaceutycznych.
• Produktyw...
Maszyny do formowania rur typu UMR wyposażone są w inteligentną technologię obsługi z wieloma zdefiniowanymi ustawieniami, które można automatycznie p...
Nasza technika walcowania zwiększa możliwości formowania rur przy minimalnym nakładzie narzędzi. Wszystkie napędy są zaprojektowane jako serwoelektryc...
nasz model podstawowy
Nasza ręcznie obsługiwana maszyna do napełniania typu UAH jest najprostszą maszyną do napełniania produktów pastowatych w nasze...
Regulowana prędkość napędu formy za pomocą napędu serwo.
Napęd elektropneumatyczny
Sterowanie PLC
Terminal obsługi panel dotykowy
Ręczna szybka regula...
Pakowanie maszynowe jest odpowiednie dla dużych ilości do zapakowania i znajduje zastosowanie przy różnych wysokościach i wagach produktów. Prędkość p...
Nasz zespół montażowy, dzięki wieloletniemu doświadczeniu i kompetencjom, może sprostać wymaganiom zakładów ceramicznych zajmujących się produkcją ceg...
Półautomatyczna maszyna do napełniania z elektroniczną wagą, przeznaczona do napełniania cieczy o konsystencji od lepkiej do pastowatej, takich jak fa...
Zmywarka SC10, składająca się z obrotowej platformy z ruchomym interwałem w 10 pozycjach, pozwala uniknąć ryzyka biologicznego zanieczyszczenia butele...
- Może dystrybuować: cukierki, cukierki likierowe i cukierki pralinowe.
- Czekolada może mieć cząstki stałe o grubości do 3 mm.
- Model wykonany zgodn...
Temperówka DIVA o pojemności 8 kg pracuje w trybie ciągłym automatycznie, posiada system kąpieli wodnej aż do temperowania z chłodzeniem za pomocą spr...
Produkcja czekolady z ziaren kakao odbywa się w maszynach używanych do produkcji pasty orzechowej i pistacjowej.
Użyto naturalnych kamieni.
Urządzen...
Maszyny Mol d’Art charakteryzują się przemyślanym designem, użyciem najlepszych materiałów oraz perfekcyjnym wykończeniem. Każda maszyna przechodzi sz...
Ocena przekrojonych na pół ziaren kakao jest ważnym kryterium do oszacowania jakości.
Ta gilotyna umożliwia przeprowadzanie testów cięcia w bardzo kró...
Produkcja czekolady formowanej o wydajności do 100 kg/s. Zaprojektowana dla małych przedsiębiorstw z ograniczoną przestrzenią. Tunel chłodniczy jest w...
Bezpośrednie wylewanie czekolady na tunel chłodniczy. Tunel chłodniczy ma 2 strefy chłodzenia. Podajniki są napędzane silnikami serwo z ruchami pionow...
Młyn kulkowy to jedna z technik rozdrabniania czekolady. Ramiona mieszające młyna kulkowego wykonane są z utwardzonego, specjalnego materiału. Dzięki ...