... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mleko pasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino
W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia
Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum mozza...