No results

Brak wyników dla
"przecinaki do mięsa mrożonego"

Produkty dla "do mięsa mrożonego"
WĄTROBA WOŁOWA VBF LUB UE
Sous vide lub karton luzemny lub nagi blok...
KOSTKA BOURGUIGNON VBF LUB UE
Sous vide na 2,5 kg karton z 20 kg...
Kostki łososia
IQF (Salmo salar) 2x2x2 cm z B/P – Mięso skrobane – Mielone, bez glazury...
Filet z płastugi panierowany
Filet z płastugi panierowany...
Piła Astech PW do równomiernego i automatycznego cięcia zamrożonego i/lub mięsnego i rybnego z kością
Automatyczna piła taśmowa model "Astech PW" do skanowania i precyzyjnego cięcia świeżych i mrożonych produktów z kośćmi i bez kości. W pełni automaty...
ENTRECOTE VBF lub UE
Sous vide z 1 kartonu 20 kg mięsa rasy mlecznej Charolais Limousin ECT, Zakres wagowy 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg...
Wszystkie kawałki wieprzowiny - VPF lub pochodzenie Francja lub UE
Przykłady kawałków: - Boki - Miękka tłuszcz - Twardy tłuszcz - Goleni - Stopy - Pysk - Uszy - Wątroba - Żebra - Bark - Szynka...
Namiot Kawałkowy VBF lub UE
Sous vide, karton 20 kg, rasa mleczna - Charolais - mięso - Limousin ECT,...
PALERON-VBF I UE
Pudełko sous vide 20 kg...
Porcje dorsza alaska w panierce i wstępnie smażone
Porcje dorsza alaska w panierce i wstępnie smażone...
WOŁOWINA - Wszystkie kawałki wołowiny
- pochodzenie VBF lub Francja lub UE ... Przykłady kawałków: - Flank - Golonka - Flap - Brzuch - Ogon - Wiszący stek - Pierś - Wątroba - Flap - Entrec...
WYBÓR WOŁOWINY PREMIUM VVF
Średnia waga 800 g do 1 kg Sous Vide Termoformowane przez 1. Kartony o wadze od 4,8 do 6 kilogramów / 6 sztuk w kartonie. Surowiec użyty Łopatka cielę...