Włochy, Castel Volturno
...Decaffeinato, który nie traci typowej pełni i intensywności kawy? Spróbuj, jeśli nie wierzysz. Smak tradycji z zawartością kawy nieprzekraczającą 0,1 %. Kofeina jest wydobywana z ziaren jeszcze zielonych i niepalonych bez użycia szkodliwych rozpuszczalników. Cały miękki i aksamitny smak kawy, bez kofeiny. Z nutami karmelu, mlecznej czekolady i suszonych owoców.
...Ta mieszanka zachowuje intensywny i głęboki smak prawdziwego włoskiego espresso. Kawa Paranà bezkofeinowa jest łatwostrawna, ma obniżoną zawartość kofeiny i składa się z wysokiej jakości ziaren kawy Arabica przetworzonych jedną z najlepszych metod dekofeinizacji. Efektem jest gęsta i orzechowa crema, z pełnym aromatem karmelu oraz nutami czekolady i wanilii.
Włochy, MILANO
... pyszny produkt, idealny dla wszystkich miłośników czekolady. To dobry i naturalny produkt, bez oleju palmowego, bezglutenowy, bez barwników, aromatów czy sztucznych dodatków. Składniki: Nocciolata bez mleka zawiera tylko składniki organiczne: cukier trzcinowy, pasta orzechowa (18%), olej słonecznikowy, kakao (11%), masło kakaowe, emulgator (lecytyna słonecznikowa), ekstrakt waniliowy. OPAKOWANIE 24 1 SZT = EURO 18,00 1 PALETTA 48 WIADEREK MINIMALNE ZAMÓWIENIE 15 PALET DATA WAŻNOŚCI 18/09/2027...
Włochy, Barletta
Włochy, Trieste
...4 butelki szklane WECK Flacon 290 ml bez pokrywki i uszczelki. Idealne do napojów, smoothie, soków owocowych, zup, gorącej czekolady, napojów detox lub gazpacho,… a z akcesoriami WECK, takimi jak silikonowe pokrywki czy plastikowe wieczka, zabierz swoje napoje wszędzie!
Włochy, Belpasso
... umożliwić jej długotrwałe przechowywanie bez dodatku składników chemicznych. Każdy konsument znajdzie w opakowaniu wszystko, co potrzebne do samodzielnego przygotowania typowego sycylijskiego cannolo. Na naszej stronie www.mrfoodsicily.it oraz na naszym kanale YouTube pod tym linkiem, będzie można zobaczyć film instruktażowy, który pokazuje, jak przygotować produkt, korzystając z omawianego zestawu. Ten ostatni będzie zatem łatwy w użyciu dla każdego, niezależnie od umiejętności cukierniczych.
Włochy, Vairano Scalo
...100% CZYSTA PASTA ORZECHOWA, BEZ DODATKÓW CZY STABILIZATORÓW, JEST POZYSKIWANA Z RÓŻNYCH STOPNI PRAŻENIA. PASTA ORZECHOWA JEST PÓŁFABRYKATEM, CHARAKTERYZUJĄCYM SIĘ PRAŻENIEM, KTÓRE NADAJE JEJ INTENSYWNY SMAK I SPRAWIA, ŻE POZOSTAJE DŁUGO JEDNORODNA I KREMOWA. JEST POŻĄDANA JAKO GŁÓWNY SKŁADNIK PRZEZ PRODUCENTÓW WAFLI, PAST, CZEKOLADY, NAPOJÓW ORZECHOWYCH, A TAKŻE W PRZEMYŚLE LODOWYM I PIEKARNICZYM. TEN PRODUKT JEST WYKORZYSTYWANY DO PRZYGOTOWANIA SŁODYCZY I LODÓW, A TAKŻE NADAJE KAWIE I CZEKOLADZIE SZCZEGÓLNY SMAK.
Włochy, Ferrazzano
... pozyskiwane są wyłącznie z naturalnych esencji lub składników. Kiedy tylko to możliwe, tworzymy produkty bezmleczne i bez dodatku cukru. Wszystkie nasze produkty są również wolne od oleju palmowego i glutenu. W ostatnich latach Shockino Mix Experience był bohaterem wydarzeń i degustacji w całych Włoszech, zaczynając od EXPO2015, przez Salone del Mobile i Salon du Chocolat w Mediolanie, Cibus w Parmie oraz Vinitaly w Weronie.
Włochy, Romanengo
F.B.F. jest firmą z Grupy Bauli, wiodącym przedsiębiorstwem w branży przekąsek w Włoszech, liderem w produkcji naturalnie fermentowanego ciasta francuskiego. Produkuje i dystrybuuje croissanty, paszteciki, warkocze, a także najnowsze specjalności, takie jak croissanty bez cukru, bułeczki z kawałkami czekolady i podwójnie ciastkowe paszteciki. W zakładach macierzystych FBF produkuje pandoro, panettone i gołąbki.
Włochy, Grassobbio
... (linia aromatów i past aromatyzujących, kremów, stabilizatorów do musów i bavaresów, zagęszczaczy oraz innych specjalnych mieszanek do cukiernictwa i gastronomii); ponadto Kessler Gmbh (D) pod marką Kessko (produkcja past migdałowych, marcepan, pokrycia czekoladowe) oraz Diabella (półprodukty cukiernicze bez sacharozy).
Włochy, Somma Vesuviana
... oferowanie szerokiego wyboru w zakresie: Żywności ekologicznej zbożowej, roślinnej, ryżu, słodzików, dżemów i soków owocowych, czekolady i cukierków bez cukru, lukrecji, słodkich i słonych wypieków, przypraw i dodatków, napojów ryżowych-sojowych-migdałowych, eliksirów i likierów, naparów owocowych oraz herbat zarówno luzem, jak i w torebkach; Kosmetyków naturalnych i ekologicznych z kremami do twarzy i...
Dobro ma proste składniki... Firma Stringhetto ma solidne korzenie: powstała w Legnago (VR) w 1983 roku, firma zajmująca się owocami i warzywami przekształciła się w produkcję rzemieślniczych dżemów, past do smarowania i czekolady, oferując autentyczne i doskonałej jakości produkty, bez dodatku barwników czy zagęszczaczy. Stałość tej firmy polega na inwestowaniu w jakość i prestiż swoich surowców, rozwijając się z poszanowaniem ziemi i dawnych tradycji, które są niezbędnymi wymaganiami dla wyróżniającego się produktu na rynku.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play