Od 1957 roku rodzina Vitali z pasją realizuje starożytną sztukę wędzenia mięsa, dbając o potrzeby klientów i zwracając uwagę na jakość. Nowoczesne techniki produkcyjne pozwoliły nam jeszcze bardziej rozwinąć te cechy, które, tak jak wtedy, wyróżniają naszą firmę. Uprawiamy zboża przeznaczone na paszę na naszych polach. Hodujemy świnie ras szlachetnych, które urodziły się w prowincji Fermo, w naszej hodowli w Petritoli, klasyfikowanej jako BAT (Best Available Technique) i autonomicznej pod względem energetycznym dzięki produkcji energii z odnawialnych źródeł (fotowoltaika).
Włochy, Cerreto D'esi
116km
W naszej ekologicznej farmie hodujemy świnie w systemie półdzikim, stosując metody ekologiczne, kładąc nacisk na dobrostan zwierząt. Świnie są karmione wyłącznie zbożami z naszej farmy i nie podajemy im antybiotyków. Wszystkie sztuki są przetwarzane w zakładzie wyposażonym w laboratorium do przetwarzania wędlin. Produkujemy różnego rodzaju salami, dojrzewający boczek, aromatyzowany smalec...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play