Włochy, Sonnino
... mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Zakład w Berlinie Trzeci zakład, ostatni pod względem daty, został otwarty w 2002 roku i znajduje się w Berlinie w Niemczech: tutaj produkowana jest mozzarella i ricotta z mleka krowiego BIO, a także mozzarella i ricotta z mleka krowiego.
Włochy, Capaccio
Serowarnia Di Benedetto powstała trzydzieści lat temu w sercu Piany del Sele, jest to firma rodzinna, która dostarcza świeże produkty z mleka bawolego w sprzedaży hurtowej i detalicznej. Oferujemy codziennie małą i średnią produkcję, aby zachować jakość produktu, stosując tradycyjne techniki obróbki oraz zapewniając stałość smaku i konsystencji. Z naszymi klientami staramy się komunikować w jak najprostszy i najszybszy sposób, oferując praktyczne i wysokiej jakości usługi, od wiedzy po transport produktu.
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
Włochy, Sassano
... przez rynek, z celem codziennego zapewnienia klientom najlepszego możliwego produktu. W ciągu ponad dwudziestu lat działalności, silny duch przedsiębiorczości i stałe zaangażowanie w poprawę jakości, pozwoliły firmie rozszerzyć obszar zbioru z lokalnych hodowli na inne regiony południowych Włoch, a następnie na równinę Padania, gdzie znajduje się największa produkcja mleka we Włoszech. Dziś firma...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Włochy, Poggiomarino
LA ENNE FOOD z Poggiomarino (NA) zajmuje się hurtową dystrybucją żywności, owoców i warzyw oraz produktów ekologicznych. Produkty pochodzą z regionu, a ich jakość jest doskonała. Z siecią kurierów dystrybucja obejmuje terytorium krajowe i międzynarodowe w krótkim czasie.
... roku firma stała się wyłącznym dystrybutorem produktów mleczarskich marki Formidoro, reprezentującym doskonałość ricotty, serów owczych i koziej, ręcznie wytwarzanych z mleka pochodzącego wyłącznie od sycylijskich zwierząt hodowlanych, zgodnie z dawnymi regionalnymi tradycjami. Firma oferuje ponadto produkty mleczarskie z innych regionów Włoch, szeroki asortyment wędlin, konserw, sosów do makaronu i przypraw, żywności mrożonej, wina, likierów, napojów spirytusowych oraz inne specyficzne produkty dla sektora hotelarskiego.
Inne Produkty
Ser sycylijski
Ser sycylijski
Włochy, San Bonifacio
...Profil Firmy Firma działająca na poziomie krajowym i europejskim w świecie żywności bezglutenowej oraz nietolerancji pokarmowych (bez mleka, bez jajek, bez drożdży, wegańska, bezglutenowa i bio wegańska bezglutenowa). Naszym celem jest nawiązywanie współpracy z wybranymi partnerami w celu międzynarodowej dystrybucji marki MailorVeg. Historia: "Mailor" to firma założona przez osoby z...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play