...To kolejny ser owczy z grupy serów świeżych, o bardzo przyjemnym smaku, waży około 0,500 kg.
Valdorcino ztruflami ma kształt heksagonalny. Oferujemy go również w całości w opakowaniu próżniowym, a czas dojrzewania wynosi około 10 dni.
Gianluca i Luigi Tontini od zawsze przemierzają lasy i zbocza bogatej ziemi Montefeltro w towarzystwie swoich psów. To ich praca, praca poszukiwaczy, którą wykonują od ponad 20 lat, znając najlepsze miejsca, idealne okresy i wszystkie wskazówki prowadzące do upragnionego trufla.
Gianluca i Luigi postanowili połączyć działalność poszukiwaczy z handlem, stając się jedynymi pośrednikami swojego...
... około 650 kóz rasy maltańskiej i sardyńskiej. La Prestigio Italiano, dzięki swojemu doświadczeniu i wiedzy w branży gastronomicznej, dziś poszukuje, selekcjonuje i produkuje te czasami zapomniane doskonałości. Promuje również innowacyjne propozycje kulinarne włoskiej kreatywności. Dziś La Prestigio Italiano selekcjonuje, produkuje i sprzedaje sery, świeże makarony, makaron suchy, oliwę i wino... Wszystko z własnych ziem i laboratoriów. Wszystko w rzemieślniczym stylu. Tylko po to, aby pozwolić poczuć smak zarówno tradycji, jak i kulinarnej pomysłowości, która ją charakteryzuje.