Z miłością, entuzjazmem i oddaniem, z jakimi pielęgnuje się małą roślinę, Fabbrica del Panforte powstała w 1994 roku z zamiarem przywrócenia i popularyzacji tradycyjnych słodyczy seneskich w ich najwyższej formie. Do produkcji swoich słodyczy Fabbrica del Panforte czerpie z przeszłości oryginalne przepisy tradycji cukierniczej Seny, odziedziczone po Mistrzach panfortai. Z pełną świadomością, że pr...
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności.
Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Rodzina Masoni Pietro działa od 1885 roku i zajmuje się produktami cukierniczymi. Długoletnie doświadczenie i tradycja w sztuce cukierniczej typowej dla Sieny sprawiają, że jest znana z różnych produktów, w tym: panforte, cantuccini, panpepato, torroni i ciasteczka. Klient może podarować sobie chwilę sublimej słodyczy, delektując się rzemieślniczą czekoladą lub popijając kawę wysokiej jakości palo...
Nasza firma powstała z dawnej rodzinnej receptury: kreatywności, doświadczenia, konkurencyjności, projektowania, pasji do tej pracy. To receptura, którą stosujemy od wielu lat, a dokładniej od 1950 roku, kiedy Enrico Castellazzi założył warsztat rzemieślniczy. Od tamtej pory Casa Del Dolce zawsze była także naszym domem, a decyzja o utrzymaniu kierownictwa i własności firmy w rodzinie przyniosła n...
Rzemieślnicza firma produkująca typowe słodycze wytwarzane w sposób naturalny, bez dodatków czy konserwantów chemicznych. Naszą specjalnością są Sassi d'Abruzzo, tradycyjny słodycz, którego jesteśmy jedynymi producentami według oryginalnej receptury od 1928 roku. Ponadto produkujemy chrupiące migdały w 90%, które nie mają sobie równych, a także czekoladę gorzką, topioną i temperowaną w niskiej tem...
Firma zajmująca się importem i sprzedażą hurtową różnych słodyczy, czekolady, wafli, przekąsek, marcepanu do dekoracji tortów itp. Dostawa kurierem na terenie całych WŁOCH w maksymalnie 48 godzin.
NASZA DZIAŁALNOŚĆ MA DŁUGĄ TRADYCJĘ - OD 1970 ROKU NA IMIĘ PANA GINO DI MASSO - KTÓRY W 1985 ROKU ZAŁOŻYŁ FIRMĘ O NAZWIE COLLETTIVO RAZEM Z PANIĄ MARIĄ, SWOJĄ ŻONĄ, ORAZ TRZEMA SYNAMI: GIULIO ODPOWIEDZIALNYM ZA SEKTOR SPRZEDAŻY, ANGELO I ALESSANDRO W PRODUKCJI. NASZE PRODUKTY TO: PAN DELL'ORSO, PANETTO, CIASTKA, NADZIEWANE SŁODKOŚCI, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, CIASTKA Z FARRO - TRADYCYJNE W...
Rzemieślnicza cukiernia od 1946 roku; przygotowujemy słodycze tylko na zamówienie; ceremonie, przyjęcia, urodziny, słodycze z indywidualnymi wzorami i kształtami.