Pecorino Toscano DOP Stagionato to tradycyjny ser, charakteryzujący się twardą konsystencją uzyskaną z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem podp...
Ser, który łączy bogactwo pasteryzowanego mleka owczego z odwagą ziaren pieprzu. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 120 dni, ten półtwardy ser...
Ser, który niesie ze sobą smak i tradycję Sardynii. Wykonany z mleka owczego, soli i płynnego podpuszczki cielęcej, ten ser wyróżnia się gładką skórką...
Jest to ser produkowany z mleka owczego w temperaturze około 30/32°C.
Dzięki temu rodzajowi przetwarzania uzyskuje się owczy ser o białej konsystencj...
Ser pleśniowy Pecorino bislacco od F.LLI PETRUCCI to pyszne połączenie rumu i tytoniu, które doskonale harmonizuje z miękką konsystencją i unikalnym s...
Ser Pecorino Romano DOP Crosta Nera to produkt wysokiej jakości i o kontrolowanym pochodzeniu. Dzięki swojej czarnej skórce oraz intensywnemu i pikant...
Ser mozzarella METRO Chef Pecorino Romano DOP o wadze 3 kg to włoska rozkosz, idealna do dodania autentycznego smaku do Twoich potraw. Dzięki swojemu ...
Sardynki pakowane ręcznie w Prowansji. Produkt bez barwników, konserwantów, bez GMO i bez produktów jonizowanych. Składniki: Sardynki (Sardina pilchar...
Ryby maurytańskie złowione w Mauretanii są dostarczane świeże lub mrożone.
Wędkarstwo tutaj w Mauretanii jest dostępne w formie mrożonej na pokładzie...
Ser iberyjski to ser z prasowanej masy, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Jest to najpopularniejszy ser w Hi...