...Lekki i smaczny ciasteczko dla osób z nietolerancją laktozy. Wersja kakaowa klasycznego kruchego ciasteczka, w tym przypadku przygotowana bez masła i mleka. Kruchy i smaczny, wytwarzany w sposób rzemieślniczy zgodnie z naszym doświadczeniem. Dostępne w praktycznych porcjach jednorazowych po 38g oraz w opakowaniach po 150g.
Włochy, Trentola-Ducenta
...Uzupełnij swoje śniadanie idealnym cappuccino. Możesz spienić mleko, zarówno gorące, jak i zimne, i połączyć je z kremową kawą przygotowaną w Twojej maszynie Aroma. Nasz spieniacz do mleka jest mały i ma wyjmowany dzbanek, co ułatwia czyszczenie, nawet w zmywarce. Wybierz między kolorami białej chmury a czarnej tablicy i dopasuj go do swojej maszyny Aroma.
Włochy, Siano
...CZY KIEDYKOLWIEK MYŚLAŁEŚ O ROBIENIU SERU W DOMU? MOZZARELLA CZY RICOTTA? Dzięki zestawowi do produkcji sera DIY jest to możliwe – kompletny zestaw, prosty, ale z profesjonalnymi narzędziami do robienia pysznych serów w domu. Zestaw (22 X 17 X 12,5 cm), w radosnym opakowaniu kartonowym, składa się z: - 100 ml WYSOKIEJ JAKOŚCI Koagulantu Roślinnego (koaguluje do 200 litrów mleka) - 1 miarka z...
Włochy, Torino
...Cod. GIAN 04 U/M Kg, od 8 kg do 16 kg PUDEŁKO na Kg 4 Opis Stara receptura na ekstrudowany Gianduiotto Sperandri, z 37% orzechów laskowych IGP z Piemontu. Ekskluzywna receptura bez mleka. Kolor opakowania na życzenie.
Włochy, Lonato Del Garda
...Caffè Life firmy Nord Vending dostarcza prywatnym osobom, małym firmom i przedsiębiorstwom ekspresy do kawy z kapsułkami o różnych smakach i aromatach: aromatyczna kawa espresso, mocna kawa i kawa bezkofeinowa. Napojami są m.in. herbata cytrynowa, jęczmień, żeń-szeń oraz napój o smaku mleka. Propozycje pod marką Lavazza.
Włochy, Verona
...Paznokcie, Przedramiona Zawiera: Mleko Osiołka*, Ekstrakt z Ostropestu, Masło Shea, Aloes Barbadensis, Olej Awokado, Olej ze Słodkich Migdałów, Bisabolol, Witamina E *Mleko Osiołka liofilizowane, sterylizowane kriogenicznie. Maksymalna zawartość użyteczna zrównoważona na poziomie 1,0%, co odpowiada 10% surowego Mleka Osiołka. Ph: 5,0-5,5 50ml i / 1,76oz pojemnik Airless PAO: 12M...
Włochy, Padova
...Kapsułki CAFFE' BARBARO pozwalają na przygotowanie pysznej czekolady o smaku pomarańczowym w zaledwie kilka sekund. Zawierają rozpuszczalną mieszankę mleka, odtłuszczonego kakao i aromatu pomarańczy, tworząc smaczną napój.
Włochy, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert w dziedzinie technologii mleczarskiej, zajmuje się badaniami technologicznymi serów z surowego mleka we Włoszech. Jest doradcą mleczarskim oraz wykładowcą w zakresie szkolenia pracowników. Autor kilku książek dotyczących sera, w tym "Aroma, podróż sensoryczna po serach Dop we Włoszech", wydanej przez Tamellini, oraz "Podręcznik serowara" wydanego przez Hoepli.
Włochy, Colonnata Carrara
... się od 4 do 8 cm. Składniki: Lardo di Colonnata IGP, naturalna sól morska, czarny pieprz, czosnek, rozmaryn, przyprawy i zioła aromatyczne. Bez konserwantów – Bez alergenów – Bezglutenowy – Bez mleka i produktów mlecznych – Bez GMO – Bez glutaminianu.
...Krem do kawy rozcieńczony wodą w opakowaniach po 1 kg Krem do kawy na zimno to półprodukt do granitora, a rozcieńczenie tylko wodą zostało opracowane, aby zaoferować łatwy w przygotowaniu produkt. Innowacją tego preparatu do barów jest to, że nie zawiera dodatku mleka, dzięki czemu może być przechowywany w granitorze przez około tydzień bez żadnych problemów. Krem do kawy na zimno jest bardzo...
Włochy, Madone
... mleka dla niemowląt jest obecnie powszechny wśród większości graczy rynkowych i stanowi standardowe uzupełnienie w diecie noworodków do 6 miesiąca życia, a nawet dłużej. Marka RIBOCARE obejmuje: • 5′-AMP, adenozynowy 5′-monofosforan kwasu wolnego i sól disodowa; • 5′-CMP, cytydynowy 5′-monofosforan kwasu wolnego i sól disodowa; • 5′-UMP, urydynowy 5′-monofosforan sól disodowa; • 5′-GMP, guanozynowy 5′-monofosforan sól disodowa; • 5′-IMP, inozynowy 5′-monofosforan sól disodowa.
Włochy, Monchiero
... Piemonte I.G.P.”, cukier trzcinowy, kakao, wanilia Bourbon. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, mleka i glutenu. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu przez maksymalnie 9 miesięcy. Wartości odżywcze na 100g produktu: Energia 544 kcal / 2276 kJ Tłuszcze 38g w tym nasycone 4g Węglowodany 45g w tym cukry 37g Białko 10g Błonnik 7g...
Włochy, Prato
...Nasze syropy są idealnym uzupełnieniem wszystkich napojów na bazie kawy i mleka: espresso, cappuccino, czekolada, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, kawa amerykańska itd. Nasze "Coffee syrup" (Syropy do Kawy) są owocem wielu lat badań i rozwoju. Z największą starannością i pasją, która nas zawsze wyróżnia, wybraliśmy najlepsze surowce, aby zapewnić naszym konsumentom doskonały rezultat...
... działania: - Podgrzewanie mleka i gotowanie z regulacją prędkości w zależności od czasów przetwarzania. - Precyzyjne i delikatne cięcie skrzepu dzięki specjalnemu ostrzu z taśmy z heliksem. - Czyszczenie podwójnego dna za pomocą specjalnego centralnego czyścika. - Wysoce precyzyjna regulacja prędkości za pomocą falownika elektronicznego. - Obudowa ze stali nierdzewnej silnika przekładniowego. - Dostępne w wersji poziomej, zgodnie z wymaganiami przestrzennymi. Dołączone akcesoria: - Śmigło - Fala ochronna Akcesoria na życzenie: - Ostrze taśmowe - ze stali nierdzewnej...
Włochy, Noci
...Caciocavallo to półtwardy ser z ciasta podpuszczkowego, produkowany wyłącznie z mleka krowiego, tradycyjnie formowany ręcznie. Jego nazwa "caciocavallo" pochodzi od faktu, że produkt ten dojrzewa w parach "na koniu" na drewnianych belkach przez co najmniej 45 dni. Prezentuje się w intensywnym żółtym kolorze, ma pastowatą konsystencję oraz łagodny i lekko intensywny smak, doskonały do spożycia samodzielnie lub z chlebem, również grillowanym, lub w towarzystwie doskonałego kieliszka wina z Apulii.
Włochy, Brusaporto
... padano, bułki tartej, jajek, mleka, masła i przypraw. „Scarpinòcc De Par” z Pastificio Davena są certyfikowane przez znak „Bergamo Città dei Mille... Sapori” wydany przez Izbę Handlową. Dostępne w opakowaniach po 250g i 500g.
Włochy, Ferrazzano
...Gourmetowa rzemieślnicza kremowa pasta z pistacjami sycylijskimi 35%. Bez mleka oraz bez aromatów i barwników. Unikalny i autentyczny smak, z niezapomnianym aromatem i całkowicie rzemieślniczą kremowością. Idealna na śniadanie i przekąski. Spróbuj jej do nadziewania panettone i pandoro oraz do ozdabiania deserów. Z oliwą z oliwek extra virgin. Wyprodukowane w naszym laboratorium Ferrazzano.
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
Włochy, Gavardo
...Naturalne rozjaśnienie mleka "White Star" z marchewką, sformułowane z naturalnymi środkami wybielającymi, rozjaśnia cerę, ujednolica skórę, eliminując plamy. Jest skuteczne również przeciwko plamom słonecznym i niedoskonałościom ciążowym. Wskazania: Stosować na plamy na twarzy i ciele 2 razy dziennie. Zaleca się codzienne stosowanie.
Włochy, Belpasso
...patyk z pasty migdałowej do przygotowywania napojów Idealny do przygotowywania sycylijskich granit lub mleka migdałowego, napoju o aksamitnym smaku. Do spożywania każdego dnia latem i podczas świąt. Dostępne formaty: 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g.
... potrzeb klienta, wspierane przez zespół doświadczonych inżynierów i wyspecjalizowanych techników. Nasze maszyny - pasteryzatory, wielofunkcyjne, kadzie, jogurtownie, maszyny do burraty, maszyny do stracetti, chłodnice do mleka, formierki, naciągarki itp. są wszystkie ze stali nierdzewnej.
... przeciwieństwie do klasycznej piadiny, która ma tendencję do szybkiego wysychania po upieczeniu. Wszystkie nasze referencje opierają się na bazie składającej się z: mleka, jajek, mąki, soli, pieprzu oraz smalcu, aby poprawić jakość płatowania. Z naszych baz Crefole sfogliate przygotowujemy różne referencje: Crefole sfogliate pełnoziarniste, Crepole z ciasta kukurydzianego, Crefole sfogliate pełnoziarniste, Crefole sfogliate z orkiszowej mąki. Z tych produktów powstają również nasze smaczne przekąski: Crefolini i Crepolini.
...To najmłodszy Parmigiano Reggiano, który niedawno skończył 12 miesięcy. To minimalny okres dojrzewania, aby Konsorcjum mogło nadać mu nazwę D.O.P. Ser jest jeszcze miękki i gładki, szczególnie odpowiedni dla tych, którzy wolą smakować łagodniejsze i słodsze nuty mleka. Eksperci określają go jako „świeży” lub „do gotowania”, ponieważ nie ma jeszcze charakterystycznej ziarnistości, która występuje w bardziej zaawansowanych dojrzewaniach.
Włochy, Comacchio
...Il Tantafrutta to nowy sorbet na łyżkę, gotowy do użycia, serwowany w formie quenelles lub kul. To lekki, smaczny i naturalny deser, wykonany w około 50% z owoców; jest bezglutenowy, nie zawiera mleka ani jego pochodnych, nie zawiera sztucznych aromatów, konserwantów ani barwników. Starannie dobrane składniki zostały połączone w oryginalny i innowacyjny sposób, dając restauratorom możliwość zmiany smaków w ciągu roku, wybierając te najbardziej odpowiednie do pory roku i oferując klientom różnorodne smaki, zaspokajając tym samym nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Włochy, Bellizzi
W Ziemi mitów, na Płaszczyźnie Paestum, w 1998 roku grupa przedsiębiorców i hodowców założyła FILIERA LATTE BUFALINO s.r.l., w skrócie FILAB s.r.l.. Od 2015 roku firma w całości należy do rodziny Consalvo/Valvano, która jest również właścicielem kilku historycznych i ważnych hodowli bawołów. FILAB to skrót od Filiera Latte Bufalino i wskazuje na firmę, która już w wyborze nazwy podkreśliła swój pr...
Włochy, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata i mozzata ręcznie dostępna w: Nodini, Treccia z wagą również na życzenie klienta. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Całkowicie produkowana ręcznie, pasta filata zawiera w sobie delikatne serce ze stracciatelli i śmietany. Ricotta artigianale d'affioramento z samego mleka krowiego. Przyjemnie bogata i kremowa, szczególnie polecana do użycia w kuchni. Mascarpone: Bardzo świeży, na bazie tylko śmietany z mleka krowiego, bez konserwantów.
Włochy, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato to tradycyjny ser, charakteryzujący się twardą konsystencją uzyskaną z pasteryzowanego mleka owczego, z dodatkiem podpuszczki i soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ma minimalny czas dojrzewania wynoszący 120 dni i jest polecany do wzbogacania potraw tradycyjnej kuchni włoskiej.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play