...Ten piec jest uważany za konia roboczego firmy MAM, został stworzony w latach 70-tych, a następnie zmodyfikowany, aby jeszcze bardziej poprawić jego wydajność, i wciąż jest najlepiej znanym i najbardziej cenionym piecem przez pizzaiolo na całym świecie. Idealny dla pizzerii, które chcą utrzymać tradycję statycznego pieca, nie rezygnując z doskonałej jakości pieczenia. Tradycyjny piec opalany...
Włochy, Calenzano
...Piec na drewno lub gaz, w całości ręcznie wykonany z wysokiej jakości gliny. Piec ma certyfikat do użytku spożywczego.
Włochy, Mirabello Sannitico
...Piec rotacyjny na drewno lub kombinowany gazowo-drewniany z kopułą z cegły i obrotową płytą z płytek szamotowych jest porównywalny z tradycyjnym piecem neapolitańskim. Wyposażony w 2 otwory: jeden do pieczenia pizz, drugi do spalania drewna. Popiół powstający z drewna zbierany jest w specjalnych szufladach u podstawy pieca. Panel sterowania dotykowego o przekątnej 7 cali umożliwia regulację prędkości obrotowej, zmianę kierunku obrotów oraz zarządzanie pieczeniem z timerem i sygnałem dźwiękowym. Powłoka ze stali nierdzewnej nadaje unikalności i blasku.
... na pellet, który w przeciwieństwie do poziomych pozwala na jego instalację bez kompromitowania zewnętrznej struktury, która zazwyczaj jest widoczna dla klientów pizzerii, eliminując tym samym nieestetyczne zasobniki ograniczające przestrzeń obok pieca. Piece do pizzy na pellet z naszym palnikiem będą miały zasobnik w zasięgu ręki, co daje pizzaiolo możliwość załadunku pelletu bez – jak w przypadku pieca na drewno – konieczności ciągłego dotykania brudnego drewna.
Włochy, Baronissi
La Sacar Forni srl ma wieloletnie doświadczenie w produkcji i sprzedaży sprzętu do pieczenia oraz dla laboratoriów cukierniczych i pizzerii. Produkują piece, maszyny i meble do sklepów, zaopatrzenie dla hoteli, barów, restauracji i wspólnot, wyposażenie sklepów i supermarketów, chłodnie przemysłowe i komercyjne. Możecie zamawiać piece elektryczne, piece gazowe, piece na olej opałowy, piece...
Włochy, Sant'agnello
... pracę dziesiątkom rodzin, co czyniło to jeden z najbardziej produktywnych sektorów Półwyspu Sorrenty. Dziś płytki i podstawy pieca (Biscotto di Sorrento) produkowane przez rzemieślników z Forni Aversa są wykorzystywane do budowy pieców opalanych drewnem dla piekarni i pizzerii na całym świecie. Nasze cegły i Biscotti di Sorrento znajdują się na każdym kontynencie, w ponad 100 krajach. Każdego roku nasza rzemieślnicza piekarnia produkuje tysiące cegieł do budowy pieców opalanych drewnem, zarówno we Włoszech, jak i na całym świecie.
Włochy, Boscoreale
... moc grzewczą i doskonałą odporność na upływ czasu, gwarantując idealne pieczenie. Ponadto dostępne są również w wersji gazowej (metan/lpg) z niezwykle wydajnymi palnikami. Idealne do Twojego ogrodu, doskonałe dla pizzerii. CELL/WHATSAPP:3333968648...
Włochy, Alvignano
Piece opalane drewnem firmy Fazzone są w całości wykonane ręcznie i zbudowane z wysokiej jakości cegieł ogniotrwałych. Dzięki temu są trwałe na długi czas. Ponadto, są budowane na wymiar, bezpośrednio na miejscu lub na metalowych podstawach, przyczepach i innych ogólnie dostępnych środkach. Aby połączyć najbardziej wyszukane potrzeby aranżacyjne i uzyskać najlepszą oszczędność energii, realizujemy...
Włochy, Anagni
... drewnem może być narzędziem dla wszystkich, a nie tylko dla pizzerii i restauracji.” Piece Alfa, szybkie i wydajne Dzięki procesom ciągłej innowacji, piece Alfa mogą poszczycić się zazdrosnymi osiągami. Począwszy od szybkości rozpalania i precyzji w gotowaniu: w zaledwie 10 minut nagrzewają się do 500° i mogą upiec pizzę w 1 minutę, redukując koszty i czas oczekiwania. A czyszczenie zajmuje tylko 5 minut! Aby zaoszczędzić cenny czas w Twoim życiu i pracy.
Włochy, Ceranesi
Morello Forni to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji komercyjnych pieców do pizzy od 1969 roku. W ofercie znajdują się piece opalane drewnem, elektryczne oraz gazowe, które są szczególnie przystosowane do restauracji i pizzerii. Każdy piec dostępny jest w wersji statycznej lub z innowacyjnym systemem obrotowym, co ułatwia codzienną pracę i gwarantuje lepszą pizzę. Wszystkie piece są certyfikowane CE.
Włochy, Marano Di Napoli
W VTKFUL, wiodącej firmie we Włoszech i za granicą na rynku producentów urządzeń do usuwania sadzy dla pizzerii oraz do eliminacji dymów i zapachów w restauracjach, znajdą Państwo jedyne na świecie urządzenia zatwierdzone przez Stowarzyszenie Verace Pizza Napoletana. Ponadto wszystkie nasze produkty są oznaczone znakiem Zgodności Europejskiej, co oznacza, że spełniają obowiązujące przepisy w...
Włochy, Campagna
Firma Forni Magliano powstała z dawnej tradycji, która przekazywana jest od dwóch pokoleń w zakresie budowy, konserwacji, sprzedaży i wynajmu pieców na drewno i/lub gaz oraz grilli i/lub rożnów, również z realizacją na miejscu, na terenie kraju i za granicą. Mimo że zachowuje tę samą oryginalność co dawniej, z budową wciąż wykonywaną całkowicie ręcznie, udało jej się wprowadzić innowacje w swoich ...
Włochy, Villafranca Di Verona
Piece elektryczne lub gazowe, statyczne i konwekcyjne dla piekarni, cukierni, pizzerii...
...Ristorante Pizzeria La Boschese znajduje się w Vallefoglia przy Via Montefeltro 12, w rejonie Pesaro. W naszej pizzerii znajdą Państwo najlepsze klasyczne pizze oraz inne, w towarzystwie doskonałej obsługi gastronomicznej. Śledźcie naszą stronę na Facebooku: https://www.facebook.com/La-Boschese-1397800660234919/. W razie jakichkolwiek pytań i informacji, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 0721 582935...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play