• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • swieze wyroby cukiernicze

Wyniki dla

Swieze wyroby cukiernicze

WłochyPotenza i Basilicata
  1. BAR PASTICCERIA DEL CORSO DI CALCIANO

    Włochy

  2. CA.LI SRLS

    Włochy

  3. DOLCI TENTAZIONI DI RUBINO BRUNA

    Włochy

  4. DOLCE ARTIGIANO DI MAZZEO GENUARIO & C. S.N.C.

    Włochy

    Firma DOLCE ARTIGIANO DI MAZZEO GENUARIO & C. S.N.C., roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Ciasteczka suche, słone i słodkie, Wyroby cukiernicze, Ciasteczka suche, słone i słodkie, i Wyroby cukiernicze. Ma siedzibę w Potenza, Włochy.

  5. BRACCIALE ANGELO RAFFAELE

    Włochy

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. PASTICCERIA MARCONI DI AQUINO GIUSEPPE

    Włochy

  2. PADULA GIAMBATTISTA

    Włochy

  3. TIFFANY DI CIRONE RENATO CARMINE

    Włochy

    Firma TIFFANY DI CIRONE RENATO CARMINE, jest Sprzedaż detaliczna, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Ciasteczka suche, słone i słodkie, Wyroby cukiernicze, Ciasteczka suche, słone i słodkie, i Wyroby cukiernicze. Ma siedzibę w Tramutola, Włochy.

  4. PANIFICIO CAPOBIANCO DI TOMAINO GIULIA & C. S.N.C.

    Włochy

  5. SAPORI E TRADIZIONI PANIFICIO E BISCOTTIFICIO SOCIETA' COOP.

    Włochy

  1. PERRONE ANTICO FORNO A LEGNA S.N.C. DI LUCIA PERRONE & C.

    Włochy

  2. IL PANFORNAIO SOCIETA' COOPERATIVA

    Włochy

  1. PALESE S.R.L.

    Włochy

  2. DELIZIE LUCANE SNC DEI F.LLI LOPEDOTA FILIPPO E DO

    Włochy

  3. LAVELLESI S.R.L.

    Włochy

  4. FORNO SORELLE PALESE SNC

    Włochy

    W 1984 roku trzy siostry utworzyły w Potenza "Forno delle Sorelle Palese". Od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji Lucanie oraz typowe Strazzata z durum po naturalnej fermentacji, klasyczne Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al Finochietto oraz Stozza. To tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych.