Włochy, Martina Franca
...Ser z orzechami to dojrzały ser z mleka krowiego, wzbogacony wysokiej jakości orzechami włoskimi. Aromaty, które przenikają ten ser, są szczególnie delikatne, o średniej trwałości i umiarkowanej intensywności. Gęsta i topniejąca masa serowa jest wzbogacona brązowymi orzechami wymieszanymi w jej wnętrzu, oferując unikalne doznania smakowe. Na podniebieniu słodycz sera jest podążana przez roślinne i owocowe aromaty, z orzechem zawsze na pierwszym planie. Ten ser jest idealny dla tych, którzy szukają wyrafinowanego i charakterystycznego smaku, doskonałego do wzbogacenia potraw i przystawek.
Włochy, Canelli
... transportowa z napędem elektrycznym i końcową płytą akumulacyjną. - Grupa pneumatyczna do przechwytywania i separacji pojemników. - Wolumetryczna jednostka dozująca odpowiednia do gęstych cieczy, takich jak miód, soki owocowe, dżemy, sosy, pasty, pasztety, dressingi, topione sery, śmietany itp., regulowana od 40 do 1000 cc. - Pneumatyczny zakręcacz o niskiej prędkości obrotowej i regulowanym momencie obrotowym. Maszyna nie wymaga zmiany formatu dla pojemników o różnych kształtach i rozmiarach, tylko dla kapsuł o różnych średnicach. Dostępne są również wersje do wyższej produkcji.
Włochy, Montelibretti
... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mleko pasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.
Włochy, Montanaso Lombardo
... przyjęcia do produktu końcowego, ze szczególnym uwzględnieniem linii UHT STERIPLAK, linii produkcji jogurtu oraz linii do produkcji serów miękkich, twardych, topionych i ricotty. - Linie przygotowania, mieszania i obróbki termicznej dla napojów takich jak soki owocowe, wino, miód, napoje izotoniczne. - Cykl przetwarzania mleka sojowego. SORDI, firma zdolna do dostarczania know-how i nowoczesnych technologii w sektorze spożywczym, jest również firmą inżynieryjną, która projektuje i realizuje częściowe lub kompleksowe instalacje „pod klucz” w dowolnej części świata.
Włochy, Nicosia
... produktów, reprezentuje terytorium w jego różnorodności smaków. Konserwy, sery, rośliny strączkowe, miód, tradycyjne słodycze i wędliny naszej sycylijskiej tradycji, w połączeniu z pasją i kulturą zawodów, które już zniknęły, ale wciąż są niszowe w naszych terenach, mają na celu zaspokojenie podniebienia tych, którzy pragną skosztować naszych smaków.
Nektar borówkowy - Dżem miodowy - Grzyby...
Włochy, Belpasso
Koncentraty i soki owocowe Esencje i pochodne cytrusów RETAIL, GELIDEA, świeżo wyciskane SOLE Specjalność: sok z czerwonej pomarańczy...
Włochy, Lana
Włochy, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT MLEKA W CYSTERNACH EKSPORT MĄKI SUSZONEJ I ŚWIEŻEJ - WĘDLINY I SZYNKI - KAWA - POMIDORY OBIERANE, PRZETWORY, SOKI OWOCOWE, MLEKO DŁUGOTRWAŁE W OPACKOWANIU 1,5 L I 0,5 L, SER, PARMEZAN, GRANA PADANA, WINO, OLEJE.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play