...Kawa uprawiana przez Carlosa na jego plantacji w Hondurasie ma dość bogaty profil aromatyczny i smakowy. Dzięki 48 godzinom naturalnej fermentacji, możemy cieszyć się zarówno słodkimi nutami mlecznej czekolady i karmelu, jak i bardziej owocowymi akcentami pomarańczy i zielonego jabłka. Eksplozja smaków, która zawsze pozostaje zrównoważona z średnią kwasowością.
Lokalizacja: Corquin, Copan
Gospodarstwo: Carlos Estevez Mejia
Wysokość: 1450 – 1550 m n.p.m.
Wariant: Red Catuai
Proces: Fermentacja Anaerobowa 48 godzin
Profil organoleptyczny: Pomarańcza, biała czekolada, zielone jabłko i karmel...
Export Prodotti Italiani to zbiorowisko ekspertów w dziedzinie eksportu włoskich produktów, zaangażowane w łączenie najlepszego z Włoch z globalnymi klientami. Założona, aby zapewnić bezpośredni dostęp do autentycznych produktów wysokiej jakości, nasza firma odpowiada na potrzeby międzynarodowego rynku, współpracując wyłącznie z zaufanymi włoskimi producentami, aby zapewnić artykuły, które odzwier...