... najlepszych surowców. Ewolucja związana z pasją do tradycji oraz dużą uwagą na nowe potrzeby żywieniowe.
W 1956 roku firma reorganizuje się, przekształcając w przedsiębiorstwo, aż do otwarcia, w 1964 roku, obecnej siedziby przy Via San Giovanni, z nowymi piecami i większą liczbą pracowników.
W 1965 roku rejestruje pierwszą markę, a pod kierownictwem Antonio umacnia swoją pozycję.
W 1974 roku...
...barwniki i rafinowany cukier są zakazane, życie, w którym smaczna, naturalna izdroważywność dostarcza mniej kalorii i więcej energii. Produkty DnaBio srl są dystrybuowane w różnych liniach: restauracjach, kawiarniach, hotelach - dla których mamy specjalny zestaw do wyeksponowania w pokojach - w ośrodkach zdrowia, aptekach, sklepach spożywczych, stołówkach, lodziarniach, a nawet w szkołach, aby...
... niektóre znajdują się w wykazie AIC.
Zwracamy się do wszystkich operatorów w branży żywności ekologicznej:
- rzemieślnicze i przemysłowe laboratoria spożywcze
- stołówki
- hotele, gastronomia i catering
- sklepy sprzedające produkty luzem
- G.A.S. (Grupa Zakupu Społecznego)...
Sprzedaż online naturalnych i zdrowych produktów spożywczych, takich jak ryż, risotto gourmet, makaron, dżemy, miód, konfitury, przyprawy i jadalne kwiaty, włoskie wina i likiery. Wszystko w duchu włoskich doskonałości. Dania główne z gotowym risotto i wiele więcej. Odwiedź www.wildkitchen.it...
...kraju, który jest niewątpliwie pierwszym rynkiem bio, Probios działa poprzez swoją spółkę zależną (Probios Deutschland).
90% z około 900 sprzedawanych produktów nosi markę Probios, a 85% dostawców to Włosi. 70% surowców używanych do produkcji pochodzi z Włoch.
Grupa sprzedaje ponad 450 produktów bezglutenowych, z których około 170 jest refundowanych przez Narodowy System Zdrowia. Ponadto, jest ponad 150 produktów bezmlecznych, a także wiele referencji bez drożdży i free from.
Doktor Valentina Ciardiello, biolog żywienia z prywatną praktyką w centralnej Neapolu. Dziś coraz trudniej jest być w zgodzie ze swoim ciałem z powodu złych nawyków, siedzącego trybu życia, małej aktywności fizycznej i fast foodów. Jednak dzięki spersonalizowanemu planowi żywieniowemu opracowanemu przez dietetyczkę Valentinę Ciardiello, Twoje życie może naprawdę się zmienić i na nowo odkryć radość z działania.
AKADEMIA SMAKÓW zajmuje się sprzedażą produktów spożywczych online. Oferujemy starannie wyselekcjonowane produkty, które odzwierciedlają lokalne tradycje, takie jak wędliny i typowe sery, oliwa z pierwszego tłoczenia z jednego gatunku, wybrane wina, ręcznie robione makarony oraz wiele innych produktów z regionalnej tradycji włoskiej.
Sklep dedykowany produktom bezglutenowym, porcjom jednostkowym dla sektora Ho.Re.Ca., certyfikowanym HACCP, certyfikowane produkty obecne w katalogu AIC, dostawy do domu w całym Rzymie i prowincji.
Firma zajmuje się produkcją żywności funkcjonalnej na zlecenie. Konkretnie chodzi o białkowe produkty Low Carb, o niskim indeksie glikemicznym, bogate w błonnik i o niskiej kaloryczności, również bezglutenowe, wszystkie najwyższej jakości i objęte patentem. Nasze produkty mogą być dostosowane do potrzeb żywieniowych klienta. Linie zostały opracowane przez nasz wewnętrzny dział B+R we współpracy z Politechniką Marche.