Emilia jest wiodącym producentem mieszanek doprzygotowywania żywności dla branży horeca i detalicznej, specjalizującym się głównie w mieszankach doprzygotowywaniaciast i deserów. Emilia opracowuje wysoko innowacyjne produkty w swoim laboratorium dla klientów na całym świecie. Nasi technicy korzystają z najsłynniejszych włoskich przepisów, aby stworzyć najlepsze mieszanki doprzygotowywania...
... niskiej zawartości węglowodanów, laktozy i sodu. Zapobiega chorobom kości i zębów, chorobom naczyniowym oraz nowotworom, szczególnie jelita grubego. • Osób nietolerujących mleka krowiego: wielu nietolerujących, zarówno dzieci, jak i dorosłych, pije nasze mleko bez żadnych negatywnych reakcji. • Lodziarnie, cukiernie i restauracje wykorzystują je doprzygotowywania lodów, ciast, dań głównych oraz drugich dań z mięsa i ryb. • Kawiarnie doprzygotowywania pierwszego i jedynego 100% naturalnego i włoskiego cappuccino z bawolic.