Appellation Française
Muscadelle B
Utilizacja
Odmiana winogron do wina
Fenologia
Czas pączkowania: 11 dni po Chasselas.
Czas dojrzałości: 2. okres, 2,...
Appellation Française
Lival N
Utilizacja
Odmiana winogron do wina i stołu
Fenologia
Czas pączkowania: 8 dni po Chasselas.
Czas dojrzałości: wczesny, j...
Winogrona stołowe czerwone, mroczny urok słodyczy
Red Globe Bardzo znane i lubiane, jest ciekawym wynikiem krzyżówki uzyskanej w Kalifornii, co nie pr...
Appellation Française
Ora B
Utilizacja
Odmiana winogron stołowych
Fenologia
Czas pąkowania: 4 dni po Chasselas.
Czas dojrzałości: wczesna, 1 tydzień p...
Appellation Française
Isa B
Utilisation
Rodzaj winogron stołowych
Fenologia
Czas pąkowania: 4 dni przed Chasselas.
Czas dojrzewania: 1. okres, jak Cha...
Appellation Française
Exalta B
Utilisation
Variété de raisin de table
Phénologie
Epoque de débourrement : 1 jour avant le Chasselas.
Epoque de maturit...
Appellation Française
Grenache N
Utilizacja
Odmiana winogron do produkcji wina
Fenologia
Czas pąkowania: 6 dni po Chasselas.
Czas dojrzałości: 3. okre...
Appellation Française
Cabernet franc N
Utilizacja
Odmiana winogron do produkcji wina
Fenologia
Czas pąkowania: 5 dni po Chasselas.
Czas dojrzałości: 2...
EVAGRI wybiera odmiany kukurydzy hybrydowej w całym cyklu wegetacyjnym, aby maksymalnie zwiększyć plon suchej masy na hektar. Odmiany przeznaczone do ...
Tureckie czerwone oleje i inne siarczanowe kwasy tłuszczowe z niemieckiej produkcji, dostosowane do specyfikacji klienta w różnych opakowaniach (małe ...
Inula (Inula graveolens) jest zbierana w swoim stadium dojrzałości, czyli w czasie kwitnienia pod koniec września. Roślina jest jednoroczna i zmienia ...
Roślina charakterystyczna dla flory śródziemnomorskiej.
Bardzo znana wśród naszych zielarzy, której właściwości nie wymagają już dowodów, zwłaszcza w ...
Il PARMAREGGIO PARMIGIANO REGGIANO GRATTUGIATO FRESCO da 60g è una prelibatezza italiana perfetta per insaporire ogni piatto. Realizzato con Parmigian...
Kwiaty bzu czarnego zbierane są z flory spontanicznej w miesiącach maj-czerwiec, następnie są sortowane pod kątem obcych przedmiotów, a następnie susz...
Problemy z trawieniem powodują: zgagę i uczucie ciężkości. Warzywa, mięso, alkohol są źródłem zgagi, wzdęć i dolegliwości. Problemy te będą się utrzym...