Polska
Producent/ Wytwórca
Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!
Producent/ Wytwórca
Rzeźnicza 1
32-043 Skała - Polska
Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców