• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • ciasto bożonarodzeniowe

Wyniki dla

Ciasto bożonarodzeniowe - Import eksport

  1. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

    Włochy

    Piekarnia Panificio Quartararo wytwarza różne rodzaje chebów i peiczywa, produkty piekarnicze, pizze wypiekane na drewnie, typowe ciastka sycylijskie i wiele innych. Do późnego wieczora produkujemy wyroby piekarnicze takie jak różnorodne ciepłe chleby, paluszki, zapiekanki, pizze na płycie, sfincione, pieczywa z Palermo i wyroby gastronomiczne na wynos, a także wyroby słodkie i słone, używając składników świeżych, autentycznych i doskonałej jakości.

  2. PANIFICIO RECCHIA S.R.L.

    Włochy

    Firma PANIFICIO RECCHIA S.R.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach piekarnia rzemieślnicza, produkty świeże pieczone w piecu, ciasto bożonarodzeniowe, i ciasto wielkanocne. Ma siedzibę w Monopoli, Włochy.

  3. TROPPOGOLOSO DI MANZO PASQUALINO

    Włochy

    Firma TROPPOGOLOSO DI MANZO PASQUALINO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pieczywo, chleb, wyroby piekarskie i cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Herbatniki, Ciasteczka suche, słone i słodkie, Herbatniki, Ciasteczka suche, słone i słodkie, ciasto bożonarodzeniowe, i makaroniki. Ma siedzibę w Scafati, Włochy.

  4. SPERANDRI

    Włochy

    Poszukiwanie najwyższej jakości oraz pragnienie zaoferowania najlepszych produktów - te dwie idee przyświecały przedsiębiorstwu Cioccolateria Artigianale Sperandri z Turynu już od czasów jego powstania w 1979 r. W poszanowaniu tradycji produkcji czekolady w tym mieście, największą wagę przyłożono do doboru urządzeń pozwalających na przetwarzanie najszlachetniejszego składnika z okolic Piemontu, orzeszkόw Tonda Gentile Piemonte IGP, które są prażone i mielone w naszym laboratorium.. Codziennie poszukujemy idealnej równowagi między szacunkiem dla tradycji a atrakcyjnością innowacji; dzięki temu stworzyliśmy przysmaki, które składają się na naszą ofertę, wraz z klasykami z turyńskiej fabryki czekolady, takimi jak wytłaczany Gianduiotto, produkowany tylko przez niektóre miejskie fabryki czekolady, Cremino Classico i delikatny nugat orzechowy. Sperandri oferuje możliwość personalizacji produktów, takich jak: opakowania gianduiotti, cremini i jajek wielkanocnych dekorowanych ręcznie lub unikatowo zdobionych.