• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny z dziczyzny

Wyniki dla

Wędliny z dziczyzny - Import eksport

  1. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  2. WILDHANDEL VERMEERSCH

    Belgia

    Firma WILDHANDEL VERMEERSCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, dziczyzna gotowa, i wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Torhout, Belgia.

  3. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

    Hiszpania

    Firma HNOS CABALLERO ROJO C.B., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Villarramiel (palencia), Hiszpania.

  4. SOCARDENNE

    Belgia

    Firma SOCARDENNE, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso suszone. Jest również obecna w dziedzinach wędliny z dziczyzny, i zakłady krojenia mięsa. Ma siedzibę w Houffalize, Belgia.

  5. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  2. CARNICAS DIBE S.L.

    Hiszpania

    Firma CARNICAS DIBE S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i wędliny. Ma siedzibę w El Gordo, Hiszpania.

  3. LA FERME DES SANGLOCHONS

    Belgia

    Firma LA FERME DES SANGLOCHONS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach regionalne wyroby rzeźnicze, szynka wędzona, i pasztety z dziczyzny. Ma siedzibę w Neufchâteau, Belgia.

  4. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

    Polska

    Masarnia Wędliny z Dębiny jest czołowym producentem wędlin w województwie mazowieckim. Wyroby Masarni Wędliny z Dębiny przygotowywane są według tradycyjnej receptury. Cechuje je niepowtarzalny smak i aromat, uzyskane dzięki zastosowaniu specjalnej metody wędzenia w tradycyjnych kadziach opalanych drewnem owocowym, dębowym i akacjowym. Nasi klienci wiedzą, że kupując wyroby w Masarni Wędliny z Dębiny, otrzymują świeże wędliny bez dodatku konserwantów.

  5. GASTHAUS Z. LAMM

    Niemcy

    Firma GASTHAUS Z. LAMM, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Turystyka i podróże, Hotel, Wędliny i mięso peklowane, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Turystyka i podróże, i Hotel. Ma siedzibę w Blaubeuren, Niemcy.

  1. REZNICTVÍ UZENÁRSTVÍ-Z. ZIKMUND S.R.O.

    Republika Czeska

  2. Z CATERING

    Niemcy

    Firma Z CATERING, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Napoje gazowane bezalkoholowe, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Hotel, Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej, Napoje gazowane bezalkoholowe, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Hotel, i Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej. Ma siedzibę w Berlin, Niemcy.

  1. RESTAURANT Z

    Niemcy

    Firma RESTAURANT Z, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej, Hotel, Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej, Hotel, i Produkcja artystyczna, rozpowszechnianie i ochrona własności intelektualnej. Ma siedzibę w Berlin, Niemcy.