PODERE SAN VINCENZO

VIA CIOFFI 124, Eboli 84025
Włochy
Pracownicy
Pracownicy: 50-99
Typ dostawcy
Info
Produkcja
O nas
Podere San Vincenzo w Eboli (SA) hoduje bawoły, produkując przetwory mleczne: mozzarella z bawolego mleka, scamorza i caciocavallo. Mając możliwość kontrolowania całego cyklu produkcyjnego, jakość jest gwarantowana i certyfikowana. Jego głównym celem nie jest ilość, lecz jakość produktów. Warto podkreślić, że przez siedem kolejnych lat Podere San Vincenzo otrzymało uznanie od AIA (Stowarzyszenie Hodowców Włoch), jako pierwsza hodowla w Włoszech pod względem ilości i jakości morfologicznej mleka.
Empty portfolio

Portfolio

Ten dostawca nie dodał jeszcze żadnych produktów.
Empty portfolio
Skontaktuj się z nami
Właściciel tego profilu?
Dodaj teraz oferty

Słowa kluczowe1 słowo kluczowe

Lokalizacja i Kontakt

PODERE SAN VINCENZO
AddressVIA CIOFFI 124, IT-84025 Eboli

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play