ŚWINIE
Wieprzowina Fermier Label Rouge
Produkcja Wieprzowiny FERMIERS Label Rouge stopniowo stała się prawdziwą lokalną specjalnością (produkcja w 100% bretońska), opartą na NATURALNYM sposobie hodowli, który bardzo dba o środowisko i dobrostan zwierząt, z charakterystycznymi cechami: rodzinne gospodarstwa rolne, pasza bez GMO i bogata w zboża, warunki hodowli szanujące zwierzęta, na słomie i dysponujące trzykrotnie większą przestrzenią niż w produkcji konwencjonalnej, aby dać im swobodę działania zgodnie z ich naturalnymi instynktami.
To mała branża, w którą zaangażowanych jest 25 pasjonatów hodowców bretońskich.
Mięso WIEPRZOWINY FERMIER Label Rouge idealnie odpowiada Twoim oczekiwaniom NATURALNOŚCI, jednocześnie zachwycając Twoje podniebienie dzięki dłuższemu okresowi hodowli, wynoszącemu co najmniej 182 dni, oraz dzięki wyborowi rasy wyselekcjonowanej ze względu na jej odporność i walory mięsne.