Logo
Zweryfikowano

LES FERMIERS D'ARGOAT

18 A rue du Sabot, Ploufragan 22430
Francja
Dostawa
Dostawa: Krajowy
Data założenia
Data założenia: 1975
Pracownicy
Pracownicy: 20-49
O nas

4 Produkt i usługi

Search
Next
Wędliniarstwo
Wysiłki podjęte przez produkcję zaowocowały powstaniem specyfikacji przeznaczonych do przetwarzania w wędliny gotowane i świeże: kiełbasy, pasztet wie...
JAJA
Tradycyjna hodowla wiejska Sektor jajek Fermiers d’Argoat został założony w 1983 roku. Obecnie zrzesza 65 hodowców z Bretanii. Nasze wymagania dotycz...
Next
Drób
150 hodowców drobiu Label Rouge, członków Fermiers d’Argoat, współpracuje z pięcioma rzeźniami (ARNAL, LDC Bretagne, RONSARD, ARRIVE i SAVEL) i promuj...
Next
ŚWINIE
Wieprzowina Fermier Label Rouge Produkcja Wieprzowiny FERMIERS Label Rouge stopniowo stała się prawdziwą lokalną specjalnością (produkcja w 100% breto...

Zdjęcia firmowe

Lokalizacja i Kontakt

LES FERMIERS D'ARGOAT
Address18 A rue du Sabot, FR-22430 Ploufragan
Kierownictwo
Recepcja:
N/A

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play