• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso i wyroby masarskie

Wyniki dla

Mięso i wyroby masarskie - Import eksport

  1. MUDRAC SRLS

    Włochy

    Verified by europages badge

    Witamy w Ipos, punkcie odniesienia dla prawdziwych produktów Made in Italy. Dzięki głębokim korzeniom we włoskich tradycjach rzemieślniczych, Ipos dokłada wszelkich starań, aby zachować i promować autentyczność oraz jakość, które nasz kraj ma do zaoferowania. Jesteśmy wizytówką tysięcy małych firm, które z niesłabnącą pasją pracują nad podtrzymaniem tradycyjnych metod produkcji, opierając się globalnej standaryzacji. Oferujemy wyselekcjonowane przysmaki i ręcznie wytwarzane produkty, dobrane w celu zapewnienia wyjątkowych wrażeń, które odzwierciedlają włoski styl życia, będący synonimem dobrego samopoczucia i smaku. Od północy po południe Włoch, każdy produkt w naszym katalogu jest wybierany ze względu na swoją historię, jakość i związek z danym regionem. Z ponad 4800 pozycjami, nasz katalog stale się powiększa, pozwalając naszym klientom na odkrywanie nowych doskonałych produktów i innowacyjnych kreacji każdego dnia. Pragniemy nie tylko oferować produkty o wyjątkowej jakości, ale także łączyć lokalnych producentów z odbiorcami na całym świecie, doceniając pracę rzemieślników i producentów, którzy reprezentują bijące serce Made in Italy. Dołącz do naszej rodziny międzynarodowych klientów i poznaj luksus włoskiego rzemiosła i przysmaków. Każdy zakup w Ipos to nie tylko zwykła aktywność konsumpcyjna, ale także krok w kierunku zrównoważonego rozwoju praktyk, które definiują włoską kulturę. Wraz z nami poznaj prawdziwy smak Włoch,

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

    Rumunia

    Verified by europages badge

    Firma DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wołowina - mięso z rzeźni, Mięso i wyroby masarskie, mięsa certyfikowane, przetwórstwo mięsa, eksport mięsa mrożonego, mięsa świeże, świeże mięso wołowe, Wołowina - mięso z rzeźni, i Opakowania na mięso. Ma siedzibę w Botosani, Rumunia.

  4. MAX ZANDER

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma MAX ZANDER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Montcada i Reixac-Barcelona, Hiszpania.

  5. LES FERMIERS D'ARGOAT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma LES FERMIERS D'ARGOAT, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Jaja. Jest również obecna w dziedzinach Rolnictwo - import-export, Mięso i wyroby masarskie, Rolnictwo - import-export, produkty rolne, drób, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Ploufragan, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Sery, mięso cielęce, mięso wieprzowe, mięso baranie, mięso drobiowe, Sery, i hamburger. Ma siedzibę w Sant Feliu De Guixols-Girona, Hiszpania.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  3. GOLDEN MEAT SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma GOLDEN MEAT SRL, jest Agent/ Przedstawiciel, roku i działającą w sektorze Import-eksport - przedstawiciele. Jest również obecna w dziedzinach Mięso mrożone, Mięso i wyroby masarskie, mięso wołowe, mięso, Mięso mrożone, przetwórstwo mięsa, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Desenzano Del Garda, Włochy.

  4. ILCO FOOD

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma ILCO FOOD, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Cielęcina - mięso z rzeźni, Podroby, świnie, Cielęcina - mięso z rzeźni, Jagnięcina - mięso z rzeźni, i Podroby. Ma siedzibę w Rungis Cedex, Francja.

  5. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  1. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  2. IZMIR KEBAB

    Polska

    Izmir to producent kebabów działający w branży mięsnej od ponad 35 lat, firma szczyci się 100% Polskim kapitałem, a lata spędzone na rynku pozwoliły zebrać doświadczenie, dzięki któremu firma uplasowała się na pozycji lidera w swojej branży. Producent kebabów oferuje mieszanki mięs w wielu różnych konfiguracjach smakowych, oraz objętościowych, jednak sam skład mieszanki może zostać dostosowany w zależności od preferencji klienta. Wysoką jakość oferowanych wyrobów potwierdzają liczne certyfikaty jakości, takie jak na przykład PL32100301WE.

  1. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

  2. REDA GROUP SP Z O.O

    Polska

    KOMMERZIELLES ANGEBOT Guten Morgen. Die Reda Group kümmert sich um den Vertrieb von Rind-, Schweine- und Geflügelfleisch in Polen. Wir suchen Geschäftspartner in Deutschland. Wenn Ihr Unternehmen an einer Zusammenarbeit mit uns interessiert wäre, sind wir bereit, ein Angebot zu unterbreiten, das den Bedürfnissen von Ihre Firma. Wir gewährleisten zuverlässige Lieferungen und hohe Qualität der von Ihrem Unternehmen bestellten angebotenen Produkte. Wenn Sie interessiert sind, können wir zu Ihrem Unternehmen kommen, um die Details und Bedingungen der Zusammenarbeit zu vereinbaren. Wir stehen zu Ihrer Verfügung Czesław Rak Reda Group

  3. MEATOLOGIA - WOŁOWINA NA STEKI

    Polska

    Niewiele jest osób, które oddają się w pełni swojej pracy, tworząc coś zupełnie nowego i pokazując, że zwykłe gotowanie czy dostarczanie składników wcale nie musi być nudne. Oto Meatologia - grupa specjalistów i pasjonatów mięsa, którzy postanowili stworzyć prawdziwy azyl zarówno dla restauratorów, właścicieli burgerowni i zwykłych domowych pasjonatów gotowania i miłośników idealnego steka. Współpracując z Meatologią, każdy ma możliwość zamówienia wybranej ilości mięsa z dostawą - zawsze świeże, odpowiednio przechowywane i oczywiście przygotowane tak, aby zaspokoić każde podniebienie.

  4. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

    Włochy

    Nasza branża: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli i Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - złożona z Agrifood Toscana i około dziesięciu producentów z tej strefy - którzy założyli razem spółkę Val di Paglia Alleva Srl, będącą koncesjonariuszem marki Agriqualità, zarejestrowaną pod numerem 309, zgodnie z Rozporządzeniem 1652 dla Regionu Toskanii z dnia 21/03/2005, uzyskała certyfikat obejmujący wszystkie etapy produkcji i przetwórstwa.

  5. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

    Włochy

    Firma CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., jest Sprzedaż detaliczna, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Marciano Della Chiana, Włochy.

  6. HANS ADLER OHG

    Niemcy

    Firma HANS ADLER OHG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Bonndorf, Niemcy.

  7. COURTIN HERVOUET

    Francja

    Firma COURTIN HERVOUET, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Mięso i wyroby masarskie, Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, certyfikacja halal, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Rungis, Francja.

  8. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

    Hiszpania

    Firma JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Toral De Los Vados-León-España, Hiszpania.

  1. SAN BONO SRL

    Włochy

    Firma SAN BONO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, wędliny z mięsa mieszanego, słonina, Wędliny i mięso peklowane, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Ponte Dell'olio, Włochy.

  2. BONSABOR

    Hiszpania

    Firma BONSABOR, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Salamanca, Hiszpania.

  3. WINDAU GMBH & CO. KG

    Niemcy

    Firma WINDAU GMBH & CO. KG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach salami, i Mielonki. Ma siedzibę w Harsewinkel, Niemcy.

  4. ÁNGEL ARÉVALO

    Hiszpania

    Firma ÁNGEL ARÉVALO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Magazyny chłodnicze, Mięso i wyroby masarskie, quartering room, Magazyny chłodnicze, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Madrid, Hiszpania.

  5. POLSKAMP S.A.

    Polska

    Firma POLSKAMP S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso odkostnione mechanicznie, mięso drobiowe mrożone, i mięso indycze. Ma siedzibę w Wiązowna, Polska.

  6. NAVARRETINTO IBERICOS

    Hiszpania

    Firma NAVARRETINTO IBERICOS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Alcobendas-Madrid, Hiszpania.

  7. EMBUTIDOS LEFRAMA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS LEFRAMA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Specjalności żywnościowe. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Tudela (navarra), Hiszpania.

  8. MARMO

    Belgia

    Firma MARMO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Sklep rzeźniczy - mięso, przygotowywanie przyjęć, i mięso. Ma siedzibę w Molenstede, Belgia.

  9. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

    Hiszpania

    Firma DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Barcelona, Hiszpania.

  10. FRIGO

    Belgia

    Firma FRIGO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Mięso i wyroby masarskie, mięso wołowe, i mięso cielęce. Ma siedzibę w Antwerpen, Belgia.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo
Filtry

Wyniki dla

Mięso i wyroby masarskie - Import eksport

Liczba wyników

6834 Przedsiębiorstwa